Bývalá tenistka obvinila svojho trénera: Znásilňoval ju od dvanástich rokov!

Z tohto behá mráz po chrbte. Mala len dvanásť, keď ju prvýkrát znásilnil a pokračoval v tom ešte ďalšie tri roky. Bývalá tuniská tenistka ...
  • Zdroj: sfz.sk

Z tohto behá mráz po chrbte. Mala len dvanásť, keď ju prvýkrát znásilnil a pokračoval v tom ešte ďalšie tri roky. Bývalá tuniská tenistka Selima Sfarová (48) obvinila svojho niekdajšieho trénera Regisa de Camareta zo sexuálneho násilia. Prvýkrát o tom verejne dokázala prehovoriť až po 35 rokoch.

Sakkariová skončila na treťom grandslamovom turnaji v rade už v úvodnom kole.
Grécka tenistka Sakkariová o tom, prečo prehrala: Všade voňala marihuana! Zobraziť článok

Selima Sfarová otvorene prehovorila o svojej traume zo sexuálneho obťažovania pre francúzsky denník L'Equipe. Tréner Regis de Camaret ju podľa jej slov znásilňoval od dvanástich rokov, pričom útoky trvali takmer celé tri roky.

De Camaret je momentálne vo väzení za iné sexuálne delikty. V roku 2014 bol odsúdený na 10 rokov trestu odňatia slobody za znásilnenie dvoch neplnoletých dievčat počas tréningového kempu na prelome 80. a 90. rokov v Saint-Tropez.

Sfarová uviedla, že v priebehu vtedajšieho procesu sa jej naplno vrátili všetky spomienky na vlastné utrpenie a upadla do depresie. Pripomenula si „temné myšlienky“, ktoré ju prenasledovali v profesionálnej kariére od roku 1993 do roku 2008. „Trvalo mi 25 rokov, než som to priznala sama sebe a 35, než som o tom dokázala otvorene prehovoriť," skonštatovala hráčka, ktorá sa v roku 2001 prebojovala do prvej stovky ženského svetového rebríčka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});