Videli ste Messiho palác? Luxusné sídlo za milióny, týmto bude špeciálne

Architekt Jose Veliz z Miami prišiel s návrhom zdanlivo neuveriteľného komplexu pre Messiho, ktorý je navrhnutý na základe jeho loga ...

Architekt Jose Veliz z Miami prišiel s návrhom zdanlivo neuveriteľného komplexu pre Messiho, ktorý je navrhnutý na základe jeho loga „M“ a nazýva sa „Messiho palác“. Hodnota nehnuteľnosti bude na úrovní 50 miliónov dolárov.

Fotogaléria

Svetová futbalová superhviezda Lionel Messi (35) si po príchode do Interu Miami opäť užíva futbal. Posledná sezóna na klubovej úrovni v PSG nebola ideálna, herne sa trápil a bol terčom veľkej kritiky. V USA je to úplne iný príbeh.

Nový život v zámorí sa páči aj rodine. Lionel sa teda rozhodol investovať a postaví rodine nádherný domov. Momentálne žijú v nehnuteľnosti, ktorá má hodnotu päť miliónov dolárov.

Na snímke ruský tanečný pár Oksana Domninová a Roman Kostomarov.
Dojímavé scény: Amputovali mu nohy, ex-krasokorčuliar sa vrátil na ľad Zobraziť článok

Plánovaný komplex bude mať tri poschodia, futbalové ihrisko, tenisový kurt, tri státia pre helikoptéry a menší prístav pre Messiho jachty. Okrem toho bude mať aj obrovské garáže, veľkú záhradu na streche, herňu či kino.

Pripomeňme si, že Messi podpísal zmluvu s Interom Miami len pred dvoma mesiacmi. Stihol odohrať osem zápasov, vsietil desať gólov a pomohol klubu k zisku prvej trofeje. Za toto krátke obdobie vyskočila hodnota Interu z 50 na 700 miliónov eur. Okrem toho sa počet priaznivcov klubu na sociálnych sieťach vyšplhal z piatich na viac ako 20 miliónov sledovateľov.

Bratislavská polícia rieši incident po zápase na Winter Games
Tragikomické momenty: Slovenského rozhodcu brala polícia, zápas pískal divák Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});