Ancelotti otvorene prehovoril: Chystáme letný prestup Mbappého do Realu?

Taliansky futbalový tréner Carlo Ancelotti vylúčil, že by Real Madrid toto leto podpísal zmluvu s Kylianom Mbappém (24) z Paríža ...

Taliansky futbalový tréner Carlo Ancelotti vylúčil, že by Real Madrid toto leto podpísal zmluvu s Kylianom Mbappém (24) z Paríža Saint-Germain.

Fotogaléria

Kouč španielskeho vicemajstra dodal, že káder v tomto období nebude rozširovať o nových hráčov. "Myslím si, že súpiska nášho tímu je už uzavretá a hráči sa plne koncentrujú na novú sezónu. Takže nateraz vylučujem príchod Kyliana Mbappého do klubu," uviedol Ancelotti pre portál bbc.com.

Dvadsaťštyriročnému útočníkovi vyprší zmluva s francúzskym majstrom v lete nasledujúceho roka. Prezident klubu Nasser Al-Khelaifi uviedol, že nenechá Mbappého odísť zadarmo. V júli PSG povolilo saudskoarabskému Al-Hilal rokovať s Mbappem po tom, ako klub predložil prestupovú ponuku vo výške 259 miliónov libier.

Aktívny Koštrna padá cez brániaceho ukrajinského protihráča.
Kristián Koštrna po zbabranom zápase proti SC Dnipro-1: Žiadne bláznenie, treba pokoj a rozum! Zobraziť článok

Francúzsky útočník uplynulý mesiac netrénoval s tímom a rovnako vynechal úvodný ligový zápas sezóny proti Lorientu (0:0). Klub uviedol, že po absolvovaní "veľmi konštruktívnych a pozitívnych rozhovorov" sa Mbappe vrátil do tréningového procesu. Minulý týždeň nastúpil v stretnutí s Toulouse (1:1) ako náhradník a skóroval z penalty.

Mbappe prišiel do PSG v roku 2017, najprv na hosťovanie z Monaka, potom ho klub odkúpil za 180 miliónov eur. V drese francúzskeho šampióna odohral 261 zápasov, strelil 213 gólov a stal sa päťnásobným víťazom Ligue 1.

Na snímke vľavo v popredí tréner ŠK Slovan Vladimír Weiss a za ním tréner Limasolu Aleksej Špilevskij.
Weissa potešil výkon, toto ho však veľmi mrzí: Odveta? Budeme tam musieť dať gól Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});