Weissa potešil výkon, toto ho však veľmi mrzí: Odveta? Budeme tam musieť dať gól

Futbalisti Slovana Bratislava zvládli prvý zápas play off v Európskej lige.

Futbalisti Slovana Bratislava zvládli prvý zápas play off v Európskej lige.

Fotogaléria

Tréner Vladimír Weiss st. bol po štvrtkovom triumfe 2:1 nad Arisom Limassol spokojný, no mrzí ho inkasovaný gól. Za výkon však svojich zverencov pochválil.

Slovan proti cyperskému tímu viedol o dva góly zásluhou Marka Toliča a Davida Strelca, no v 73. minúte inkasoval z kopačky Mihalila Mayambelu. "Bol to ťažký zápas s kvalitným súperom. Víťazstvo 2:0 by bolo dobré, no 2:1 ma teší tiež. Podali sme výborný výkon, videli sme množstvo šancí na oboch stranách, ale boli sme futbalovejší. Vydržali sme vysoké tempo zápasu. Bol tam tímový duch aj s dobrými individuálnymi výkonmi. Uvidíme ako v odvete, pozeráme sa reálne, budeme tam musieť dať gól," uviedol tréner Slovana.

Pred zápasom nemohol rátať so srbským útočníkom Aleksandarom Čavričom, ktorého trápilo svalové zranenie, v základnej zostave nefiguroval ani Vladimír Weiss ml. Na trávnik sa dostal až v závere zápasu. Nehral ani gruzínsky stopér Guram Kašia, prednosť tentokrát dostal Kevin Wimmer. "Vlado nebol na 100 percent pripravený, rovnako ani Zmrhal. Pre mňa bolo ťažké nepostaviť Gurama, ale dal som šancu iným. Budem ich rotovať, všetko sú to výborní stopéri. Nemôžu hrať všetci," vysvetlil Weiss.

Aktívny Koštrna padá cez brániaceho ukrajinského protihráča.
Kristián Koštrna po zbabranom zápase proti SC Dnipro-1: Žiadne bláznenie, treba pokoj a rozum! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});