Hokejová legenda Marián Hossa má za sebou náročný víkend: Golfová bodka za rozlúčkou!

Dopadlo to podľa plánu a hostiteľ žiaril spokojnosťou! Reč je o trojnásobnom víťazovi Stanleyho pohára a členovi Siene slávy NHL Mariánovi ...
  • Zdroj: Jozef Fabo

Dopadlo to podľa plánu a hostiteľ žiaril spokojnosťou! Reč je o trojnásobnom víťazovi Stanleyho pohára a členovi Siene slávy NHL Mariánovi Hossovi (44), ktorý cez víkend usporiadal v Trenčíne rozlúčkový zápas pod názvom Goodbye Game 81.

Na akciu si pozval množstvo bývalých či súčasných hviezd zo zámoria i z Európy, ktorí najskôr v piatok absolvovali na Zimnom štadióne Pavla Demitru exhibičný duel a v sobotu si zahrali aj golf v Hossovom areáli. 

FOTOGALÉRIA: Golfová bodka za rozlúčkou!

Jeden z najlepších slovenských hokejistov v histórii a svetová ikona Marián Hossa pôvodne nemal v pláne urobiť rozlúčkový zápas so svojou úspešnou kariérou. Napokon sa však k tomu odhodlal a urobil veľmi dobre. „Bol to agent Peter Neveriš, ktorý prišiel s touto myšlienkou, pretože ja som to nemal v pláne, ale postupne sa mi to zapáčilo. Keď už sme sa na to dali, tak sme to chceli urobiť poriadne. Začali sme s malou dušičkou, ale tie skvelé hokejové mená sa postupne nabaľovali. Až 80 percent hráčov, čo som oslovil, prikývlo. To pre mňa veľmi veľa znamená,“ povedal Hossa.

Veľké mená

Do Trenčína mu prišli vzdať hold také hokejové esá ako Lidström, Toews, Alfredsson, Keith, Bondra, Pálffy a ďalší skvelí hráči, ktorí majú na konte triumfy v NHL, na olympiáde či majstrovstvách sveta. Športové osobnosti stihli okrem samotného piatkového stretnutia vidieť Mierové námestie v Trenčína a zúčastnili sa aj na párty na hrade Matúša Čáka.

Momentky z rozlúčky Mariána Hossu.
Česi kritizujú miesto Hossovej rozlúčky: Nedôstojné, rozpadávajúci sa zimák a TOTO bol vrchol! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});