Česi kritizujú miesto Hossovej rozlúčky: Nedôstojné, rozpadávajúci sa zimák a TOTO bol vrchol!

Česi ostro kritizujú miesto rozlúčky Mariána Hossu. Nedôstojné, ten zimák ešte stojí?
  • Zdroj: TASR

Česi ostro kritizujú miesto rozlúčky Mariána Hossu. Nedôstojné, ten zimák ešte stojí?

FOTOGALÉRIA: Hossa

Marián Hossa má za sebou veľkolepú rozlúčku. V Trenčíne sa v exhibičnom zápase stretlo množstvo legiend slovenského a svetového hokeja. Všetci si akciu náležite užili a pochvaľovali si výbornú organizáciu zápasu aj sprievodných aktivít. Z Česka však zaznieva kritika na miesto, kde sa táto akcia konala.

"Keď sa legendy NHL zídu u Hossu na rozpadajúcom sa zimáku," píše Robert Rampa z portálu iDnes.cz. "Oprskané staré steny vylepšené o nájazdy holubov, vyblednuté farby po slniečku a škvrny po stekajúcej vode. Špinavá podlaha, rozbité kachličky a špinavé okná...," kritizoval prostredie Hossovej rozlúčky český novinár.

Legendy z rozlúčkového zápasu Mariána Hossu.
Veľkolepá rozlúčka Hossu v tieni tragédie: Smrť brata jednej z hviezd! Zobraziť článok

"Ten zimák ešte stojí? Pôsobilo skoro nepatrične, pod akou strechou sa stretli slávne mená. A to teplo! Cez 6000 fanúšikov spravilo zo štadiónu pec, z ktorej nebolo úniku," pokračoval Robert Rampa vo svojej kritike trenčianskeho zimného štadióna, ktorý bol postavený v roku 1960.

"Korunku dojmu dodalo, keď sa vnútri z ničoho nič rozoznelo čosi ako siréna. Hučať prakticky neprestala po celý zápas. Ale kdeže siréna. Organizátori museli zapnúť z tribúny za Halákom starý fukár, aby rozháňali v teple sa tvoriacu hustú hmlu," pripomenul problém s tvoriacou sa hmlou, ktorému organizátori čelili aj počas nedávneho Hlinka Gretzky Cupu. Na záver svojho hodnotenia český novinár ale podotýka, že Česi na tom nie sú omnoho lepšie a tiež majú niekoľko starých štadiónov v nie práve najlepšom stave.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});