Hokejová legenda Marián Hossa má za sebou náročný víkend: Golfová bodka za rozlúčkou!

Dopadlo to podľa plánu a hostiteľ žiaril spokojnosťou! Reč je o trojnásobnom víťazovi Stanleyho pohára a členovi Siene slávy NHL Mariánovi ...
  • Zdroj: Jozef Fabo

Dopadlo to podľa plánu a hostiteľ žiaril spokojnosťou! Reč je o trojnásobnom víťazovi Stanleyho pohára a členovi Siene slávy NHL Mariánovi Hossovi (44), ktorý cez víkend usporiadal v Trenčíne rozlúčkový zápas pod názvom Goodbye Game 81.

Boli očarení

Celú trojdňovú akciu zakončil sobotňajší golf v areáli hostiteľa Mariána Hossu. „Ďakujem všetkých chalanom, že prišli na moju rozlúčku a spoločne sme si to užili. Som rád, že boli od prvého momentu z Trenčína unesení, ako aj z organizácie akcie. Ja som sa ich nič nepýtal, oni ma zasypávali otázkami, že nečakali taký ošiaľ, čo ma teší. Aj sme si super zaspomínali na rôzne vtipné príhody z Ottawy, Detroitu, Pittsburghu a najmä z Chicaga, kde som najdlhšie pôsobil,“ vyjadril sa spokojný Hossa.

Dnes letí do Chicaga

Hossa si po náročnej domácej rozlúčke s kariérou ani na chvíľku neoddýchne. „Už v pondelok odlietam na niekoľko dní do Chicaga, kde máme jednu spoločnú akciu. Budeme sa tam baviť aj o prípadnej spolupráci s klubom Chicago, takže uvidíme, ako sa posunieme aj v tomto smere. Určite nepôjde o prácu na plný úväzok, pretože chcem zostať na Slovensku. Mám určité predstavy, ale nechcem dopredu predbiehať,“ dodal Hossa.

Srbský tenista Novak Djokovič oslavuje po triumfe v Cincinnati.
Jeden z najťažších zápasov, priznal Djokovič: Novak si poradil vo finále so svetovou jednotkou Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});