Na zápase v Leviciach ostali všetci v šoku! Futbalista škrtil vlastného spoluhráča: Mal na to pádny dôvod?!

Nie je Juventus, ako Juventus. IV. liga starších žiakov v ObFZ Levice priniesla v druhom kole nečakanú situáciu. Hráči sa začali hádať ...
  • Zdroj: NORTHFOTO

Nie je Juventus, ako Juventus. IV. liga starších žiakov v ObFZ Levice priniesla v druhom kole nečakanú situáciu. Hráči sa začali hádať na ihrisku a následne trinásťročný futbalista škrtil vlastného spoluhráča.

Duel medzi KŠK Juventus Levice a TJ Družstevník Nový Tekov v rámci IV. ligy starších žiakov priniesol deväť gólov i červenú kartu. Domáci hráči síce zvíťazili 9:0, no aj napriek tomu si spravili poriadnu hanbu.

V 46. minúte už bolo 6:0, vtedy 13-ročný Patrik vybuchol a začal škriť svojho spoluhráča. „Bol som z toho v šoku. Ak mám byť však úprimný, z časti sa domácemu hráčovi nečudujem. Spoluhráč mu nadával a vykrikoval, aby sa vrátil späť do detského domova,pre Spornet povedal hlavný rozhodca stretnutia Roman Krajčír.

Deti vedia byť veľmi kruté, nedokážu si uvedomiť, čo vyslovia a ako tým dokážu zraniť druhých.Aj po červenej karte bol vylúčený hráč v amoku. Bola to silná chvíľa, ktorú som ešte nezažil,“ citoval sportnet arbitra.

„Snažil som sa zachovať pokoj, pretože išlo o citlivú tému. Samozrejme, že som musel udeliť červenú kartu, ale viac by som hráča netrestal. Možno by som v jeho pozícii reagoval podobne,“ priznal rozhodca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 seconds of 0 secondsVolume 0%
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});