Na tréningu brazílskeho klubu lietali päste: Druhý konflikt v priebehu dvoch týždňov!

V brazílskom futbalovom klube Flamengo z Ria de Janeiro došlo v priebehu dvoch týždňov druhýkrát k fyzickému násiliu, teraz sa počas ...
  • Zdroj: Northfoto

V brazílskom futbalovom klube Flamengo z Ria de Janeiro došlo v priebehu dvoch týždňov druhýkrát k fyzickému násiliu, teraz sa počas tréningu pobili brazílsky stredopoliar Gerson s uruguajským obrancom Guillermom Varelom. Druhý menovaný utrpel pri pästnom súboji zlomeninu nosa.

FOTOGALÉRIA: Flamengo

Flamengo na sociálnych sieťach uviedlo, že incident medzi hráčmi vyrieši interne. Všetci členovia tímu vraj "rozumejú tomu, že takéto udalosti sú súčasťou intenzívnych tréningov". Klub neinformoval, či a ako účastníkov bitky potrestá.

Incident mohla vyvolať napätá atmosféra v brazílskom klube, ktorý v minulom týždni ako obhajca titulu vypadol už v osemfinále Pohára osloboditeľov. Flamengo zvíťazilo v úvodnom domácom zápase nad Olimpiou Asunción z Paraguaja 1:0, no v odvete u súpera prehralo 1:3 a so súťažou sa rozlúčilo.

Flamengo koncom júla prepustilo asistenta trénera Pabla Fernándeza po tom, ako fyzicky zaútočil na svojho zverenca Pedra. Kouč udrel brazílskeho útočníka do tváre a ešte predtým mu uštedril tri facky, stalo sa tak v šatni po víťaznom ligovom zápase proti Atléticu Mineiro (2:1). Pedro podal na Fernándeza trestné oznámenie, kormidelník sa neskôr ospravedlnil.

Dav vulgárne urážal Joaa Félixa.
Fanúšikovia si nebrali servítky pred ústa: Tento Portugalčan je... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});