Fanúšikovia si nebrali servítky pred ústa: Tento Portugalčan je...

Prišiel z Benficy Lisabon za rekordných 127 miliónov eur. Sľubovali si od neho veľa, no zatiaľ sklamal. V klube už prišiel aj o číslo 7.
  • Zdroj: SITA/AP

Prišiel z Benficy Lisabon za rekordných 127 miliónov eur. Sľubovali si od neho veľa, no zatiaľ sklamal. V klube už prišiel aj o číslo 7.

Po tom, čo Joao Félix otvorene prehovoril o svojej túžbe prestúpiť do Barcelony, stal sa terčom kritiky fanúšikov Atlética Madrid. Portugalčana ale teraz tak vulgárne urážali, že museli prerušiť tréning.

Atlético začalo sezónu výhrou 3:1 proti Granade a je na čele tabuľky La Ligy. Gólovo sa presadila trojica: Alvaro Morata, Memphis Depay a Marcos Llorente. Félix, ktorý sa vrátil z hosťovania v Chelsea, sa do hry nedostal. Duel sledoval len z lavičky náhradníkov.

Tréner Diego Simeone sa po ligovom zápase rozhodol, že všetci náhradníci absolvujú ľahší tréning. Niektorí fanúšikovia Atlética zostali na štadióne a svoju hviezdu nešetrili.

Dav urážal Félixa výkrikmi ako „Tento Portugalčan je ku*va“. Situácia sa vyhrotila natoľko, že trénerský štáb jednoducho nemal na výber a poslal hráčov do šatne.

Félix prišiel z Benficy za 127 miliónov eur v roku 2019. Pred nedávnom dokonca v tíme rozhodli, že už nebude nosiť číslo 7 (ktoré je vyhradené pre Griezmanna), ale 18, hoci Simeone upozorňuje, že v novej sezóne bude stále hrať dôležitú úlohu.

„Vie, čo od neho potrebujeme a čo očakávame. Musí súperiť s Memphisom, Griezmannom, Moratom a Correom. Ak bude lepší ako oni, bude hrať,“ povedal tréner Atlética Madrid pre španielsky denník AS.

Tréner José Mourinho sa triumfu vo finále Európskej ligy nedočkal.
Nevídaný ťah trénera Mourinha: Prečo striedajúceho hráča nikým nenahradil? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});