Slovenská skokanka Renáta Vodnyászka: Wau, takúto talentovanú atlétku máme na Slovensku

Patrí k veľkým talentom slovenskej atletiky. Slovenská skokanka do diaľky Renáta Vodnyászka (19) je niekoľkonásobnou majsterkou Slovenska ...
  • Zdroj: instagram/renike_11

Patrí k veľkým talentom slovenskej atletiky. Slovenská skokanka do diaľky Renáta Vodnyászka (19) je niekoľkonásobnou majsterkou Slovenska vo viacerých disciplínach. Okrem skoku sa venuje aj behu na 60 m.

FOTOGALÉRIA: Renáta Vodnyászka

Atletiku vnímala od útleho veku. Ako malé dieťa chodievala s mamou na sústredenia. Má talent aj na umenie, rada spieva a pekne kreslí, ale nakoniec si vybrala šport.

Legendárna tenistka Martina Navrátilová.
Legendárna Navrátilová vyvolala rozruch: Ženský tenis nie je pre neúspešných mužských športovcov! Zobraziť článok

Študenta FTVŠ UK v Bratislave štartovala nedávno aj na ME v Izraeli, tam ju ale nezastihla dobrá forma. Prvé dva pokusy v A-skupine mala nevydarené s prešľapom a záverečný, ktorý meral 596 cm jej napokon stačil až na 23. miesto.

Mickovi Schumacherovi účinkovanie v tíme HaasF1 team nevyšlo, aktuálne pôsobí ako záložný pilot Mercedesu.
Mick Schumacher prelomil rodinné tabu: Fotka, ktorá vzbudila okamžite pozornosť Zobraziť článok

Sympatická atlétka však fanúšikov nezaujala iba výkonmi. Hlavne mužská časť priaznivcov sleduje pravidelne jej profil na sociálnych sieťach, kde Renáta pridáva fotografie. A veru, talentovaná skokanka sa má čím pochváliť. Jej vyšportovaná postava a sexi krivky sú pre mužské oči lahôdkou.  

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});