Škriniar má nového spoluhráča: PSG získalo kvalitnú posilu do útoku!

Portugalský futbalista Goncalo Ramos (22) zamieril z Benficy Lisabon do Paríža Saint-Germain.

Portugalský futbalista Goncalo Ramos (22) zamieril z Benficy Lisabon do Paríža Saint-Germain.

Fotogaléria

Úradujúci francúzsky majster ho získal na ročné hosťovanie, podľa agentúry AFP zahŕňa dohoda aj opciu na trvalý prestup.

Ramos získal v uplynulom ročníku s Benficou ligový titul. Dvadsaťdvaročný útočník strelil v sezóne devätnásť gólov v tridsiatich zápasoch, na MS v Katare sa blysol hetrikom v osemfinále proti Švajčiarsku (6:1). "Som šťastný, že môžem hrať za PSG. Tento moment ma napĺňa hrdosťou a nesmiernou radosťou. PSG je jeden z najväčších klubov na svete s jedným z najlepších kádrov," vyhlásil Ramos.

Lionel Messi len nedávno prestúpil do amerického Interu Miami.
Hrá v kvalitnejšej súťaži Messi alebo Ronaldo? Britská štúdia priniesla jasný výsledok Zobraziť článok

Nový tréner PSG Luis Enrique sa musí zaoberať odchodom viacerých posíl. Cez leto prestúpil hviezdny Lionel Messi do Interu Miami a situácia nie je ideálna ani ohľadom Kyliana Mbappeho. Ten má s klubom napätý vzťah pre plánovaný odchod z Parku Princov po vypršaní súčasnej zmluvy. S Realom Madrid sa už údajne dohodol na prestupe ako voľný hráč. Navyše v nedeľu mal vedeniu PSG oznámiť Brazílčan Neymar, že má v úmysle odísť z klubu ešte počas tohto prestupového obdobia.

Do tímu naopak prišiel toto leto slovenský obranca Milan Škriniar, ktorý pôsobil predtým v Interi Miláno. Parížania majú záujem aj o Randala Kola Muaniho z Eintrachtu Frankfurt.

Hviezdny brazílsky útočník Neymar.
Útok PSG sa rúca ako domček z karát: O prestup požiadal aj posledný člen hviezdneho trojlístka Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});