Agent objasnil koniec hviezdneho Senegalčana v Bayerne: TOTO prekážalo vedeniu klubu!

Bolo to inak? V polovici apríla otriasol Bayernom Mníchov nevídaný škandál. Na tréningu sa pobili dve veľké hviezdy - Sadio Mané (31) ...
  • Zdroj: Northfoto

Bolo to inak? V polovici apríla otriasol Bayernom Mníchov nevídaný škandál. Na tréningu sa pobili dve veľké hviezdy - Sadio Mané (31) a Leroy Sané (27). Senegalský krídelník mal svojho spoluhráča udrieť päsťou. Táto informácia sa ale podľa Maného agenta Bacaryho Cissého nezakladá na pravde.

FOTOGALÉRIA: Sadio Mané

Hráčov agent sa všetko pokúsil vysvetliť v rozhovore pre RMC Sport. „Každý, kto pozná európsky fotbal, vie, že Leroy Sané je veľmi povýšenecký, zatiaľ čo Sadio je pokojný. To ukázal všade, kde hral. Sané prekročil hranice," vyjadril sa na úvod Bacary Cissé.

Senegalský agent sa tiež obul do nemeckých médií. „O tom, čo sa stalo, bolo povedaných mnoho klamstiev. Množstvo 'špinavých' slov vzišlo z nemeckých médií, ktoré sa spojili so Saném proti Sadiovi. Tvrdili, že Sadio musel zaplatiť pokutu 500 tisíc eur, čo nebola pravda," šokoval Cissé a doplnil, že bol to práve nemecký reprezentant, ktorý cítil potrebu sa ospravedlniť.

Sadio Mané prestupuje z Bayernu do Al Nassr.
Ronaldo bude mať v Al Nassr nového hviezdneho spoluhráča: Bayern sklamal, poteší Saudov? Zobraziť článok

„Leroy Sané sa Sadiovi po incidente ospravedlnil. Prečo? Lebo vedel, že je na vine on. Sané navyše zavolal niektorým spoluhráčom a povedal im, že Sadiovi poslal správu, a nech mu odkážu, aby odpovedal. To Sadio urobil a prijal ospravedlnenie.  Povedal mu však, že sa to už nemôže nikdy opakovať," objasnil agent Sadia Maného. Zároveň tiež potvrdil, že hlavnú úlohu v celom konflikte zohral rasizmus. „Bol Sadio rasisticky urážaný Saném? Áno. Nemôžem poskytnúť bližšie detaily. Pokiaľ Sadiova farba pokožky obťažovala Saného, tak to isté platilo aj pri ľuďoch vo vedení Bayernu, pretože nechápali, prečo by mali takému hráčovi platiť toľko peňazí," povedal Cissé na záver. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});