Najvyššia ponuka v histórii! Neuveríte, koľko ponúkol saudskoarabský klub za Mbappého

Astronomická suma. Saudskoarabský futbalový klub Al-Hilal predložil ponuku 300 miliónov eur za Francúza Kyliana Mbappeho (24). Paríž ...
  • Zdroj: TASR/AP

Astronomická suma. Saudskoarabský futbalový klub Al-Hilal predložil ponuku 300 miliónov eur za Francúza Kyliana Mbappeho (24). Paríž Saint-Germain záujem o svojho hráča potvrdil a Al-Hilalu udelil povolenie rokovať priamo s hviezdnym útočníkom. Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na renomovaného novinára Fabrizia Romana.

FOTOGALÉRIA: Najvyššia ponuka vo futbalovej histórii

Al-Hilal prejavuje záujem o Mbappeho už dlhší čas. Francúzsky zakončovateľ má platnú zmluvu s PSG do leta budúceho roka, no už dávnejšie vyhlásil, že kontrakt nepredĺži. Mbappe by chcel naplniť zmluvu a presunúť sa do nového klubu ako voľný hráč v roku 2024. Prezident klubu z Parku princov Nasser Al-Khelaifi to však rázne odmieta. Zahraničné médiá už informovali aj od „predzmluve" najlepšieho kanoniera Ligue 1 s Realom Madrid.

Ak by Mbappe prestúpil do Saudskej Arábie, prekonal by rekordnú prestupovú sumu Brazílčana Neymara. Ten prestúpil v roku 2017 z FC Barcelona do Paríža Saint-Germain za 222 miliónov eur.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});