Mbappé navštívil svoju krajinu pôvodu, neskutočné scény: Kto to je, Kim Čong-un?!

Francúzsky futbalový reprezentant Kylian Mbappé mal aj humanitárnu časť výletu.

Francúzsky futbalový reprezentant Kylian Mbappé mal aj humanitárnu časť výletu.

Fotogaléria

Hoci okolo jeho mena vznikajú každý deň nové prestupové senzácie, on sa rozhodol odísť do Kamerunu. Kylian Mbappé trávi posledné dni v rodnej krajine svojho otca a jeho hostitelia ho verne sledujú na každom kroku, pričom o jeho bezpečnosť sa stará dokonca armáda.

Futbalová hviezda sa v africkej krajine stretla aj s premiérom Josephom Nguteom. Toto je jeho prvá cesta do Kamerunu od tínedžerských čias, píše BBC.

Edwina van der Sara hospitalizovali v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti.
Nové správy z nemocnice v Splite: Aký je zdravotný stav futbalovej legendy? Zobraziť článok

Časť cesty venoval humanitárnej akcii, ako aj návšteve detí v núdzi, ktoré podporuje jeho nadácia. O tom, ako boli Kamerunčania z jeho návštevy nadšení, svedčia aj fotografie, na ktorých je neustále obklopený davom ľudí, ale aj ochrankármi.

Zaujímavé sú najmä videá, na ktorých je hráč PSG obklopený vojakmi, aj keď je vo vozidle, čo niektorí prirovnávajú k scéne, v ktorej sa ocitol severokórejský vodca, ktorého strážila ochranka podobným spôsobom. „Kto je to, Kim Čong-un ? To je hanba,“ napísal nasrdený fanúšik na sociálnej sieti. „Zarába viac ako celá krajina, čo očakávate?", uviedol ďalší. Negatívnych reakcií na internete pribúdalo.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});