Otvorená spoveď Tsitsipasa: Ako som zbalil Badosovú!

Grécky tenista Stefanos Tsitsipas (24) v otvorenej spovedi poslal nádherné vyznanie lásky španielskej tenistke Paule Badosovej (25) a ...
  • Zdroj: instagram PB

Grécky tenista Stefanos Tsitsipas (24) v otvorenej spovedi poslal nádherné vyznanie lásky španielskej tenistke Paule Badosovej (25) a prezradil, ako sa dali dokopy. Takto som ju zbalil!

FOTOGALÉRIA: Tsitsipas a Badosová

Na tenisovom okruhu nedávno vznikol nový hviezdny pár. Grék Stefanos Tsitsipas (24) sa dal dokopy so Španielkou Paulou Badosovou (25). Svoju lásku už viac netaja, na sociálne siete pridávajú spoločné zábery. Tsitsipas v rozhovore pre Vicky Georgatouovú z SDNA opísal, ako sa vlastne so španielskou kráskou dal dokopy.

„Začalo to v Ríme mojou správou, keď porazila Ons Jabeurovú v druhom kole. Sledoval som tento zápas a naozaj sa mi páčilo, ako hrala a ako sa vyrovnala so situáciou proti veľmi dobrej antukárke ako Ons, ktorá hrá veľmi rozumne, používa drop shoty a podobne,” spomínal Tsitsipas.

Stefanos Tsitsipas a Paula Badosová tvoria pár.
Hviezdny tenisový pár už lásku netají: Vášnivý tanec aj šantenie v bazéne! Zobraziť článok

„Pogratuloval som jej a takto začal celý príbeh. Pravdou je, že ona bola ešte predtým mojou veľkou fanúšičkou a ja jej tiež. Páčilo sa mi, ako hrá a tiež jej charakter a osobnosť. Malo sa to stať, bolo veľa náznakov, že je to normálne. Nebudem zachádzať do podrobností, pretože by mi to trvalo hodinu!”

Grék v sebe nezaprel dušu romantika a svojej novej láske venoval krásne vyznanie.

Svojím spôsobom mám pocit, že som sa prvýkrát v živote zaľúbil. Nikdy som nečakal, že sa to stane a dáva mi to nový pohľad na život. Robí ma to šťastnejším človekom. Či vyhrám tituly alebo prehrám, nezáleží na tom. Viem, že som našiel svojho človeka, viem, že sme tu, aby sme si spolu vytvorili nádherné chvíle. Veľmi ju milujem a budem ju milovať navždy."

Svetová päťka Tsitsipas aktuálne štartuje na grandslamovom Wimbledone. V rozohralom zápase druhého kola s domácim Andym Murraym prehráva 1:2 na sety. Jeho láska Badosová už z prestížneho turnaja vypadla, keď nedohrala zápas druhého kola proti Kostjukovej.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});