Hviezdny Neymar čelí ďalšej kauze: Do problémov ho tentokrát priviedol vlastný otec!

Sype sa to na neho z každej strany. Krátko potom, čo na povrch vyplávala nevera slávneho futbalistu Neymara (31), objavila sa v jeho ...
  • Zdroj: Northfoto

Sype sa to na neho z každej strany. Krátko potom, čo na povrch vyplávala nevera slávneho futbalistu Neymara (31), objavila sa v jeho okolí ďalšia kauza. Tentokrát ho do problémov namočil vlastný otec, ktorý sa dopustil trestného činu ohrozovania životného prostredia.

FOTOGALÉRIA: Hviezdny Neymar čelí ďalšej kauze

Okolo Neymara je neustále živo aj mimo futbalových trávnikov. Po nedávnom prevalení nevery brazílskeho útočníka uzrela svetlo sveta netypická dohoda, ktorú uzavrel s partnerkou Brunou Biancardiovou. V nej sú ustanovené prísne podmienky, kedy je akceptovateľné, aby si užíval s inými ženami.

Síce táto kauza ešte neutíchla, no na hviezdu PSG sa valí hneď ďalšia. Podľa britského denníka The Sun bol totiž zatknutý Neymarov otec. K tomuto úkonu malo dôjsť priamo v jeho sídle v Mangaratibe. Podnetom bola sťažnosť týkajúca sa porušovania zásad životného prostredia. 

Neymar má dôvod na radosť
Kondóm a žiadne bozky: Neymar uzavrel s tehotnou priateľkou dohodu o nevere! Zobraziť článok

​Jadrom problému by podľa všetkého malo byť umelé jazero, ktoré otec vybudoval na pozemkoch svojho hviezdneho potomka. Pri stavbe mal odkloniť vodný tok, a tak neoprávnene získať odber riečnej vody. Navyše sa dopustil množstva ďalších ekologických priestupkov – nepovolené územné práce či premiestňovanie kameňov.

Neymar senior bol nakoniec na základe kaucie svojho syna prepustený. Brazílske úrady mu ale naparili poriadne tučnú pokutu vo výške 822 tisíc libier, čo je približne 961 tisíc eur.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});