Kondóm a žiadne bozky: Neymar uzavrel s tehotnou priateľkou dohodu o nevere!

Hviezdny brazílsky útočník Neymar uzavrel s tehotnou priateľkou Brunou Biancardiovou dohodu o nevere! Áno, futbalista má povolený sex ...
  • Zdroj: instagram.com/brunabiancardi

Hviezdny brazílsky útočník Neymar uzavrel s tehotnou priateľkou Brunou Biancardiovou dohodu o nevere! Áno, futbalista má povolený sex s inými ženami, ale len za istých podmienok. Aké to sú?

FOTOGALÉRIA: Neymar

Brazílsky futbalový útočník Neymar je s priateľkou Brunou Biancardiovou aktuálne v radostnom očakávaní narodenia potomka. Ale nedávno pokojné vody rozvíril jeho údajný pomer s Fernandou Camposovou. V tejto súvislosti brazílsky portál Em Off odhalil tajnú dohodu brazílskeho útočníka s Brunou, ktorá mu povoľuje neveru. Ale len za určitých okolností!

Zakážu celebritám na trať F1?
Vedenie F1 zvažuje zákaz celebrít pri štartoch: Za všetko môže Neymar! Zobraziť článok

Neymar môže mať sex s inými ženami, ale musí to byť s kondómom a bez bozkávania na pery. Zakázané má milovanie s prostitútkami. Brazílčan, pri ktorom sa špekuluje o jeho letnom odchode z PSG, sa v stredu verejne ospravedlnil na sociálnej sieti za chyby na ihrisku aj mimo neho.

„Svoje chyby v osobnom živote riešim doma s rodinou v súkromí. Bru, už som sa ti ospravedlnil, ale cítim povinnosť to učiniť aj navonok. Pokiaľ sa súkromná vec stane verejnou, musí byť ospravedlnenie publikované. Nedokážem si svoj život bez teba predstaviť," napísal Neymar a nepriamo tak potvrdil špekulácie o tom, že podvádza svoju tehotnú priateľku.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});