Vedenie F1 zvažuje zákaz celebrít pri štartoch: Za všetko môže Neymar!

Narobil problémy! Práve brazílsky futbalista Neymar (31) sa zrejme postaral o to, že hviezdy už nebudú môcť pri pretekoch F1 na trať.
  • Zdroj: SITA/AP

Narobil problémy! Práve brazílsky futbalista Neymar (31) sa zrejme postaral o to, že hviezdy už nebudú môcť pri pretekoch F1 na trať.

FOTOGALÉRIA: F1

Až doteraz bývalo zvykom, že celebrity mali až do posledných minút prístup na dráhu, priamo medzi jazdcov, ktorí si práve sadali za kokpit. To fanúšikov kráľovnej motošportu prinášalo pridanú hodnotu v podobe exkluzívnych rozhovorov.

Holandský jazdec Max Verstappen z tímu Red Bull.
Famózny Verstappen: Na VC Kanady dosiahol historický milník Zobraziť článok

Lenže tomu bude zrejme teraz koniec! Vedenie Formule 1 totiž vydesila udalosť z okruhu v Barcelone. Hviezdny futbalista Neymar sa mal v spoločnosti ďalších ľudí nachádzať pri trati v Katalánsku na hlavnej rovinke ešte vo chvíli, keď jazdci začínali vychádzať do zahrievacieho okruhu.

Neymar bol spoluhráčom Lionela Messiho v Barcelone aj v PSG.
Neymar vedel o prestupe Messiho do Miami: Je mi teraz z toho trochu smutno Zobraziť článok

Nie, že by usporiadatelia slávnemu Brazílčanovi nechceli dopriať luxusný pohľad, ale kvôli predstave, čo všetko sa mohlo stať, sú teraz na pozore.

„Z incidentu na Veľkej cene Španielska si musíme zobrať ponaučenie. Stefano Domenicali uistil FIA, že boli prijaté opatrenia, aby sa incident neopakoval,“ okomentoval situáciu šéf FIA Mohammed Ben Sulajem.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});