Hrôza a des: Zomrel bývalý futbalový reprezentant (†32)!

Mrazivá správa zasiahla svet futbalu! Zomrel bývalý litovský futbalový reprezentant Karolis Chvedukas (†32)!
  • Zdroj: iStock

Mrazivá správa zasiahla svet futbalu! Zomrel bývalý litovský futbalový reprezentant Karolis Chvedukas (†32)!

Smutná správa zasiahla litovský futbal! Zomrel bývalý reprezentačný obranca Karolis Chvedukas vo veku len 32 rokov. Médiá z tejto pobaltskej krajiny píšu o smútku a zdesení. Podľa ich informácií začala polícia vyšetrovanie okolností úmrtia 20-násobného reprezentanta. Príčina smrti zatiaľ nie je známa.

ilustračné foto
Český futbal v slzách: Zomrel bývalý obranca Slavie Praha († 53) Zobraziť článok

„Litovská futbalová federácia v mene celej komunity vyjadruje najhlbšiu sústrasť príbuzným a priateľom zosnulého v tejto ťažkej chvíli,“ kondolovali zástupcovia zväzu na oficiálnej stránke litovského futbalu.

V marci prišiel do litovského tímu Marijampole, predtým šesť sezón hrával v zahraničí. Pôsobil v Chorvátsku, Poľsku a Írsku. So smútkom na neho spomína aj bývalý spoluhráč a dnes tréner Dundalku Stephen O'Donnell. „Býval som s Karolisom na Belfry Drive počas jeho pôsobenia v Dundalku. Ak mám byť úprimný, tá správa bola pre mňa hrozná, naozaj šokujúca," cituje ho portál the42.ie.

„Takéto správy vás zasiahnu každú chvíľu… Ľudia, s ktorými ste hrali a s ktorými ste sa v mladosti mohli stretnúť, umierajú. A to vás dostáva do kolien,“ dodal bývalý spoluhráč Chvedukasa, ktorý sa predstavil v drese Litvy aj na Slovensku. V roku 2016 nastúpil v Trnave v pozícii striedajúceho hráča na kvalifikačný duel o postup na MS 2018, ktorý jeho tím prehral 0:4.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});