Dalibor Dvorský si našiel nový klub: Podpis príde ešte pred draftom!

Slovenský reprezentačný útočník Dalibor Dvorský (18) si našiel nový tím! Podpis kontraktu by sa mal uskutočniť v najbližších dňoch, ešte ...
  • Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj

Slovenský reprezentačný útočník Dalibor Dvorský (18) si našiel nový tím! Podpis kontraktu by sa mal uskutočniť v najbližších dňoch, ešte pred draftom do zámorskej NHL.

FOTOGALÉRIA: Dalibor Dvorský

Horúca novinka! Slovenský útočník Dalibor Dvorský podpíše v najbližších dňoch zmluvu s účastníkom najvyššej švédskej ligy SHL Oskarshamn. K podpisu musí prísť ešte do 27. júna, pred draftom do zámorskej NHL. Informuje o tom na sociálnej sieti twitter Patrik Bexell s odvolaním sa na švédsky Expressen.

Dalibor Dvorský počas testov na NHL Scouting Combine v Buffale.
Útočníka Dalibora Dvorského čaká o pár dní draft v Nashville: Na jeseň chce hrať NHL! Zobraziť článok

Oskarshamn skončil v uplynulej sezóne švédskej ligy na siedmej pozícii v základnej časti a stroskotal v kvalifikačnom kole play-off. Dvorského čaká vstupný draft, očakáva sa, že by nemal chýbať v elitnej desiatke. V predsezónnom kempe zabojuje o miesto v prvom tíme. Ak sa mu nepodarí dostať hneď do NHL, tak budúcu sezónu odohrá na hosťovaní práve v Oskarshamne v najvyššej švédskej súťaži.

Dvorský odohral uplynulú sezónu v druhej najvyššej švédskej lige HockeyAllsvenskan za AIK Štokholm. Strelil šesť gólov a nazbieral 14 bodov v 38 stretnutiach základnej časti. Zažiaril na majstrovstvách sveta do 18 rokov vo Švajčiarsku, kde sa dostal do All-star výberu. Na konte mal osem gólov a 13 bodov v siedmich zápasoch.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});