Prasklo tajomstvo Shakiry!? Opäť sa zaľúbila do slávneho športovca

Z ťažkého rozchodu sa už oklepala! Kolumbijská speváčka Shakira (46) nahradila vzťah so slávnym futbalistom románikom s legendou Formuly 1.

Z ťažkého rozchodu sa už oklepala! Kolumbijská speváčka Shakira (46) nahradila vzťah so slávnym futbalistom románikom s legendou Formuly 1.

Fotogaléria

Zdá sa, že milenecká epizóda Shakiry a Lewisa Hamiltona prerástla k niečomu väčšiemu. Malo by už ísť o regulárny vzťah. Ako prvý o tom informoval bulvárny časopis People a španielske noviny Marca. Podľa správ hviezdny pár "trávi čas spolu a užívajú si jeden druhého".

Hoci dvojica správy nepotvrdila, viackrát ich bolo vidieť na spoločnej večeri a dokonca aj na plavbe jachtou. Svedkovia uvádzajú, že počas Veľkej ceny Španielska si vymieňali náklonnosti.

Dokopy ich mal dať Carlos Sainz Jr., ktorý je Hamiltonov rival vo svete F1, ale aj dobrý priateľ v súkromí.

Pre pripomenutie, slávna speváčka a barcelonská hviezda Gerard Pique sa stretli v roku 2010 počas točenia videoklipu k piesni 'Waka Waka', hymne majstrovstiev sveta v Juhoafrickej republike. Hoci sa oficiálne nikdy nezosobášili, majú dvoch synov Sashu a Milana. Vzťah sa po 12 rokoch skončil pre futbalistovu neveru.

Nick Kyrgios musel vyhľadať psychiatra.
Slávny tenista otvorene priznal, že skončil na psychiatrii: Chcel som sa zabiť! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});