To sú sexice! Slovenské basketbalistky by sa nestratili ani medzi modelkami

Slovenské basketbalistky, ktoré bojujú na majstrovstvách Európy, nie sú len výborné športovkyne, uplatnili by sa aj v súťaží krásy.
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Slovenské basketbalistky, ktoré bojujú na majstrovstvách Európy, nie sú len výborné športovkyne, uplatnili by sa aj v súťaží krásy.

FOTOGALÉRIA: Slovenské basketbalistky

Slovenkám nevyšiel vstup do bojov na majstrovstvách Európy, ktoré hostí od 15. do 25. júna Slovinsko a Izrael. V slovinskej Ľubľane prehrali v prvom vystúpení základnej D-skupiny s Maďarskom 67:89.

Naše basketbalistky predviedli bojovný výkon a ešte na začiatku záverečnej štvrtiny bolo skóre vyrovnané 55:55. Následne iniciatívu prebrali Maďarky a poslednú časť vyhrali o 20 bodov.

"Za stavu 55:55 sme mali dva trestné hody, ktoré sme nepremenili a následne z protiútoku trojka. Nedali sme zle vybranú streľbu, dostali sme ďalší kôš, bolo to o 5 bodov a brali sme time out. Nedokázali sme sa vrátiť, mrzí ma to, že sme v priebehu dvoch minút prišli o zápas,“ prezradil tréner Juraj Suja.

Hráčky spod Tatier na palubovke nazaujali len svojim obetavým výkonom a hernými zručnosťami. Sú to aj pôvabné krásky, ktoré rozhodne ulahodili mužskému oku. Ivana Jakubcová už teraz prerazila vo svete modelingu a nasledovať ju pokojne môžu aj ďalšie hráčky. 

V piatok ich o 20.45 h čaká stretnutie s obhajcom titulu Srbskom, ktoré vo štvrtok zvíťazilo nad Tureckom 71:63.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});