Koho dostane Slovan v Lige majstrov? Toto sú možní súperi

Slovan Bratislava smeruje svoju pozornosť na blížiace sa kvalifikačné boje v Lige majstrov. Toto sú možní súperi pre 1. predkolo!
  • Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj

Slovan Bratislava smeruje svoju pozornosť na blížiace sa kvalifikačné boje v Lige majstrov. Toto sú možní súperi pre 1. predkolo!

FOTOGALÉRIA: Slovan futbal

Slovan Bratislava má za sebou úspešnú sezónu, v ktorej obhájil ligový titul a zahral si vyraďovaciu časť Európskej konferenčnej ligy. Navyše nebol ďaleko od postupu do štvrťfinále. Cieľ pre budúcu sezónu je jasný: znova obhájiť titul v lige a priniesť na Tehelné pole skupinovú fázu niektorej európskej súťaže.

Kevin Wimmer počas dovolenky na Maledivách.
Futbalový Slovan predstavil zvučnú posilu: Presvedčili ho naše vízie, odkázal Kmotrík ml. Zobraziť článok

Už čoskoro belasí odštartujú v 1. predkole Ligy majstrov. Zverenci trénera Vladimíra Weissa st. figurujú medzi nasadenými tímami spoločne s Ferencvárosom, Karabachom, Sheriffom Tiraspoľ či BATE Borisov. Koho môže Slovan dostať v 1. predkole?

Víťaza kvalifikačného kola, teda jeden zo štvorice: Buducnost Podgorica (Čierna Hora), Tre Penne (San Marino), Atletic Club de´Escaldes (Andorra), Breidablik (Island)

Alebo niektorý z týchto tímov: Häcken (Švédsko), Dinamo Tbilisi (Gruzínsko), Farul Constanta (Rumunsko), FC Ballkani (Kosovo), FC Larne (Severné Írsko), FC Struga (Severné Macedónsko), FC Swift Hesperange (Luxembursko), FC Urartu (Arménsko), FK Valmiera (Lotyšsko), FC Hamrun Spartans (Malta), KI Klaksvík (Faerské Ostrovy), Lincoln Red Imps (Gibraltar), Partizani (Albánsko), Raków Czestochowa (Poľsko).

Švédsky Häcken, poľský Raków či gruzínske Dinamo Tbilisi sa javia ako papierovo najnebezpečnejší súperi.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});