MS v hokeji očami hostí Nového Času: Zápas so Švajčiarskom rozobral Róbert Pukalovič

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpila na majstrovstvách sveta v Rige na svoj štvrtý zápas v skupine B. Súperom zverencov Craiga ...
  • Zdroj: NČ

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpila na majstrovstvách sveta v Rige na svoj štvrtý zápas v skupine B. Súperom zverencov Craiga Ramsayho bolo Švajčiarsko. Nový Čas pritom nesmel chýbať!

FOTOGALÉRIA: Róbert Pukalovič

Moderátorka Kristína Pavlikovská, dcéra bývalého hokejistu Richarda Pavlikovského, si so svojim hosťom zobrala na mušku výkony slovenských hokejistov. Spolu vtipne zanalyzovali hokejové akcie a trefne okomentovali aktuálny priebeh a výsledok zápasu.

Hosťom bol bývalý slovenský hokejový reprezentant a tréner Róbert Pukalovič (62). Počas aktívnej kariéry získal hokejový obranca Róbert Pukalovič tri slovenské tituly s troma rôznymi klubmi - Slovanom Bratislava, Duklou Trenčín a HKM Zvolen. Ako tréner pôsobil na Slovensku, vo Fínsku, či v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). 

Pukalovičove skúsenosti využili aj tréneri slovenskej reprezentácie. V roku 1997 už mal zakúpený zájazd na MS vo Fínsku, keď ho prekvapila nominácia trénera Jozefa Golonku. Ako 36-ročný si tak obliekol reprezentačný dres na svetovom šampionáte. V roku 1998 figuroval aj v národnom tíme trénera Jána Šterbáka na MS vo Švajčiarsku.

Dostal sa aj do nominácie na ZOH v Nagane v roku 1998, ale pre chorobu sa na ľade nepredstavil. V reprezentačnom drese odohral celkovo 24 zápasov a strelil jeden gól.

Aktívnu kariéru ukončil po 25 sezónach odohratých vo federálnej, slovenskej a fínskej lige vo veku 43 rokov. Posledný zápas odohral v roku 2004 v drese HK Nitra.

Sledujte nás naživo na facebooku Nového Času alebo na portáli Športový.Čas.sk počas všetkých zápasov Slovenska na MS.

Sledujte naše vstupy aj počas prestávok a po zápase. Tešíme sa na vás zo Sport Pubu U Belasých v Bratislave počas všetkých zápasov Slovenska na MS.

Úvodný predzápasový vstup Róberta Pukaloviča:

 Hodnotenie druhej tretiny zápasu:

Róbert Pukalovič po zápase:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk