Povedie Milana Škriniara v PSG? Paríž je blízko dohody so slávnym trénerom

Slovenského reprezentanta Milana Škriniara (28) pravdepodobne povedie v PSG legendárny tréner.

Slovenského reprezentanta Milana Škriniara (28) pravdepodobne povedie v PSG legendárny tréner.

Fotogaléria

Portugalský futbalový tréner José Mourinho by si premiérovo v kariére mohol vyskúšať pôsobenie vo Francúzsku. Ako referuje web španielskeho denníka Marca, 60-ročný rodák zo Setúbalu by mohol zasadnúť na lavičku tamojšieho šampióna Paríž Saint-Germain. Mourinho momentálne pôsobí v talianskom AS Rím, no špekuluje sa o tom, že by po skončení tejto sezóny 2022/2023 mohol ukončiť pôsobenie vo „večnom meste“ v prípade, ak s tímom „giallorossi“ nepostúpi do Ligy majstrov.

Podľa rozhlasovej stanice Radio Monte Carlo sa už športový poradca PSG Luis Campos zhováral s Mourinhovým agentom Jorgem Mendesom o možnom príchode počas tohtoročného leta. Ostrieľanému koučovi sa údajne pozdáva možný angažmán v mužstve z Parku princov. RMC Sport dokonca uviedol, že rokovania sú v pokročilom štádiu a rozhovorom medzi zúčastnenými stranami napomáha i skutočnosť, že Campos a Mourinho sa poznajú z univerzitných čias v Portugalsku.

„The Special One“ má v AS Rím kontrakt platný do konca budúcej sezóny, čo znamená, že Parížania by v prípade záujmu museli rokovať aj s predstaviteľmi talianskeho klubu. PSG má však na zozname potenciálnych trénerov aj ďalšie zaujímavé mená ako Thiago Motta či Julian Nagelsmann. Denník Marca podotýka, že katarskí majitelia PSG dlhodobo snívajú o Zinedinovi Zidanovi. Tím Saint-Germain momentálne vedie Christophe Galtier, so zamestnávateľom má zmluvu do 30. júna 2024.

Brazílčan Rodrygo z Realu Madrid.
Finálový hrdina Realu Madrid: Zlodeji mu vyrabovali dom! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});