Vzbura proti vedeniu: Fanúšikovia červených diablov plánujú protest!

Asociácia priaznivcov Manchestru United pod názvom The 1958 pripravuje protest proti rodine Glazerovcov, ktorá anglický futbalový klub ...
  • Zdroj: NORTHFOTO

Asociácia priaznivcov Manchestru United pod názvom The 1958 pripravuje protest proti rodine Glazerovcov, ktorá anglický futbalový klub vlastní.

Združenie fanúšikov o tom informovalo na sociálnej sieti Twitter.

FOTOGALÉRIA: Fanúšikovia červených diablov

Fanúšikovia plánujú na nedeľňajšom zápase 34. kola Premier League s Aston Villou vyvesiť spoločný transparent s nápisom: "Jedine úplný predaj". Zároveň povzbudili ostatných, aby boli pri protestnom predzápasovom pochode hluční, no v rámci zachovania zákona a poriadku.
 

Súčasní majitelia klubu Malcolm a Adam Glazerovci v novembri oznámili ochotu vypočuť si kúpne ponuky. Záujem o United prejavil katarský šejk Jassim, ktorý chce kúpiť 100 percent akcií klubu za 5,7 miliardy eur.

Ponuku v sobotu predložil aj Jim Ratcliffe, britský miliardár a majiteľ chemickej spoločnosti INEOS. Ratcliffe je však ochotný nechať Glazerovcom menšinový podiel, čo sa nepáči priaznivcom klubu, ktorí majiteľov kritizujú od ich prevzatia klubu v roku 2005.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});