Bizarný rozhovor hasnúcej tenisovej hviezdy: Na 16 otázok stačilo 58 slov!

V osemnástich jej svet ležal pri nohách. Britská tenistka Emma Raducanuová sa v roku 2021 z kvalifikácie prebojovala až ku grandslamovému ...
  • Zdroj: SITA/AP

V osemnástich jej svet ležal pri nohách. Britská tenistka Emma Raducanuová sa v roku 2021 z kvalifikácie prebojovala až ku grandslamovému triumfu na US Open a tie najprestížnejšie svetové značky stáli v rade, aby práve s nimi podpísala sponzorskú zmluvu.

FOTOGALÉRIA: Raducanuová

Lukratívne kontrakty má, ale v tenise sa k životnému úspechu nedokázala za dva roky ani len priblížiť. Teraz jej hrozí tvrdý rebríčkový pád.

V tenise jej to tento rok ale vôbec nejde, jej bilancia päť výhier a päť prehier je viac ako podpriemerná. A možno hrozivejší ako rebríčkový pád je fakt, že dcéra rumunského otca a čínskej matky, ktorá sa narodila v Kanade a ktorá reprezentuje Veľkú Britániu, sa na domácom Wimbledone nedostane do hlavnej súťaže na základe postavenia v renkingu... Aktuálne jej patrí 85. miesto, no v pondelkovom vydaní to bude o dobrých pár miest nižšie!

Andy Murray sa v Madride rozlúčil s turnajom už po 1. kole.
Murray sa červenal: Neuveriteľná chyba wimbledonského šampióna Zobraziť článok

Raducanuová sa v stredu na poslednú chvíľu ospravedlnila zo zápasu prvého kola v Madride, kde mala nastúpiť proti Bulharke Tomovovej. Oficiálnym dôvodom je zranenie pravej ruky, o ktorom však inak vždy usmiata Emma nepovedala ani slovo. Že nie je v pohode, to dokazuje aj jej rozhovor s britskými novinármi v Madride, ktorým najčastejšie odpovedala na otázky jednoslabične áno, nie a O. K. A to nedostala otázky v konfrontačnom duchu. Novinári spočítali, že na celkom šestnásť otázok si vystačila s 58 slovami.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});