Hrbatý ostro skritizoval zväz: Slovenský tenis pre mňa zomrel!

Má toho plné zuby! Poriadnu vlnu nevôle vyvolalo rozhodnutie Slovenského tenisového zväzu zrušiť národný šampionát mužov a žien. Na situáciu ...
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Má toho plné zuby! Poriadnu vlnu nevôle vyvolalo rozhodnutie Slovenského tenisového zväzu zrušiť národný šampionát mužov a žien. Na situáciu poriadne kriticky zareagoval legendárny Dominik Hrbatý.

FOTOGALÉRIA: Dominik Hrbatý

STZ majstrovstvá Slovenskej republiky organizovať nebude. Dôvod? Bratislavský tenisový zväz nepovažuje za dôveryhodného partnera. „Je mi veľmi ľúto, kam sa uberá slovenský tenis. Týmto dňom pre mňa zomrel. To, čo sa stalo, je absolútny vrchol schizofrénie a paranoje,“ napísal rozhorčený Hrbatý v príspevku na sociálnej sieti Instagram.

Vzniknutá situácia ho poriadne mrzí. „Je mi to ľúto hlavne z dôvodu, že práve tenis je šport, kde si hráč platí trénera, aby ho kritizoval a ukazoval mu chyby. Mali by sme na to byť zvyknutí. To nás posúva vpred a robí lepšími, inak by sme nedosiahli výsledky, aké sa podarilo našej generácii,“ pokračoval vo svojej kritike 45-ročný rodák z Bratislavy.

„Žiaľ, politika také veci neodpúšťa a na STZ si nechcú pripustiť, že športové výsledky slovenského tenisu sú chabé. Môžeme sa chváliť juniorským tenisom, ale tým sa chválime posledných 30 rokov. V tenise je dôležité, koľko máte hráčov medzi TOP 100 mužov a žien. Športu zdar a zdravému rozumu tiež,“ zakončil Dominik Hrbatý svoj ostrý odkaz smerujúci zväzu.

Fabrizio Giraudo tragicky zahynul na trati v Misane.
Motorkár († 46) zahynul pri hororovej zrážke: Tragédiu videl na vlastné oči jeho malý syn Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});