Motorkár († 46) zahynul pri hororovej zrážke: Tragédiu videl na vlastné oči jeho malý syn

Z toho sa tisnú slzy do očí! Motocyklový pretekár Fabrizio Giraudo tragicky zahynul na trati v Misane. Hrozivú smrť videl na vlastné ...
  • Zdroj: Facebook/Fabrizio Giraudo

Z toho sa tisnú slzy do očí! Motocyklový pretekár Fabrizio Giraudo tragicky zahynul na trati v Misane. Hrozivú smrť videl na vlastné oči jeho osemročný syn.

FOTOGALÉRIA: Fabrizio Giraudo

Víkendové amatérske preteky RR Cup Trophy v Taliansku sa zmenili na obrovskú tragédiu. Fabrizio Giraudo na konci prvého kola spadol a ďalší pretekár ho so svojou motorkou nešťastne prešiel. Z kolízie vyviazol s vážnymi zraneniami, snaha záchranárov už bola márna.

Smrť otca videl v priamom prenose jeho iba osemročný syn. Fabrizio ho vzal do hľadiska, aby si podujatie užili spolu. Domov za manželkou a šesťročným súrodencom doniesli jazdcovho potomka zosnulého známi.

„Párkrát som sa na neho bol pozrieť, ale potom som prestal. Mal som príliš veľký strach. Vedel, aké riziká podstupuje, ale to ho nikdy nezastavilo. Teraz bude z neba dohliadať na svoju ženu a deti,“ vyjadril sa k veľkej tragédii Giraudov brat Bruno.

Aleš Kranjc trpí nevyliečiteľnou ALS.
Päťnásobný majster trpí nevyliečiteľnou chorobou: Čišovského († 40) pripravila o život Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});