Nakazil Ján Ďurica exmilenku pohlavným vírusom? Takto rozhodol súd!

Nastal výrazný posun! Takmer rok sa na Okresnom súde v Dunajskej Strede ťahalo pojednávanie medzi bývalým futbalovým reprezentantom Jánom ...
  • Zdroj: kolaz nc (anc, tasr)

Nastal výrazný posun! Takmer rok sa na Okresnom súde v Dunajskej Strede ťahalo pojednávanie medzi bývalým futbalovým reprezentantom Jánom Ďuricom (41) a brunetkou Gabrielou (29) z Bratislavy.

Je presvedčená, že v rámci procesu boli porušené jej práva. „Sudkyňa na Okresnom súde v Dunajskej Strede z ničoho nič zrazu povedala, že znalecké dokazovanie nebude, čím hrubo porušila moje práva. Navyše, sudkyňa sa vôbec nechcela pozrieť ani na určité, podľa mňa rozhodujúce dôkazy, čo je v jasnom rozpore s judikatúrou. Toto všetko pôjde na krajský súd, ale aj na kriminálnu políciu,“ dodala nahnevaná Bratislavčanka, ktorá mala podľa Ďuricovho právneho zástupcu Jozefa Oberta po vypočutí rozsudku na zainteresovaných ťažké srdce.

„Na súde po mne vykrikovala, aj som si vypočul rôzne nadávky, ale to je súčasť našej práce,“ povzdychol si Obert pre Nový Čas a dodal: „Čo sa týka rozsudku, áno, nie je právoplatný. My sme sa však vzdali možnosti odvolania žalovaného, nakoľko sme boli 100 % úspešní vo veci. O jej odvolaní, ak ho podá, bude rozhodovať krajský súd v Trnave. My rozsudok považujeme za vecne správny a spravodlivý. Na základe našich dôkazov bolo jasne preukázané, že Ján Ďurica nebol nikdy nositeľom vírusu HPV, preto ním nemohol žalobkyňu ani nakaziť,“ uviedol advokát s tým, že súčasťou právoplatného rozsudku má byť aj povinnosť mladej ženy ospravedlniť sa Ďuricovi.

„Nikdy v živote sa mu neospravedlním. Jediný, kto sa bude ospravedlňovať, bude on,“ zastrája sa Gabriela.

Michael zostal po nehode na lyžiach (29. decembra 2013) v lekársky navodenej kóme - v nemocnici strávil tri mesiace, kým ho prepustili domov.
Prvý rozhovor od nehody na lyžiach? Fanúšikovia Michaela Schumachera zúria! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk