Vyhrážajú sa mi smrťou: Incident medzi Baenom a Valverdem má dohru

Záložník Villarrealu Alejandro Baena (21) dostal niekoľko vyhrážok smrťou kvôli konfliktu s Federicom Valverdem (24) z Realu Madrid.
  • Zdroj: TASR/AP

Záložník Villarrealu Alejandro Baena (21) dostal niekoľko vyhrážok smrťou kvôli konfliktu s Federicom Valverdem (24) z Realu Madrid.

Dvadsaťjedenročný španielsky futbalista to uviedol vo vyhlásení na sociálnych sieťach.

"Objavili sa klamstvá, ktoré bolia viac ako údery päsťou. Navyše to ubližuje mojej rodine, a to je neprijateľné. Vyhrážajú sa nám, urážajú nás a dokonca sa nám vyhrážajú smrťou," povedal 21-ročný Baena.

Meno útočníka nebolo vo vyhlásení uvedené, ale podľa správ médií to bol Valverde, ktorý si po sobotňajšej prehre ligovej prehre 2:3 počkal na hráča Villarrealu pri autobuse na parkovisku štadióna Santiaga Bernabeua a udrel ho do tváre.

Dlhoročný kapitán Interu Bratislava Radoslav Kunzo (48) je nezvestný!
Mimoriadne pátranie: Bývalý slovenský futbalista je nezvestný! Zobraziť článok

Okrem iného malo ísť o odvetu za konflikt počas januárového semifinále Španielskeho pohára. Baena vraj vtedy Valverdemu povedal, aby kľudne plakal, pretože sa mu narodí mŕtvy syn. Išlo o narážku na komplikované tehotenstvo partnerky stredopoliara Realu.

Baena však toto tvrdenie poprel. "Nie je to pravda a neexistuje žiadny dôkaz o tom, že som niečo také povedal," vyjadril sa španielsky reprezentant do 21 rokov, ktorý podal trestné oznámenie. "Všetko je teraz v rukách spravodlivosti a ja sa sústredím len na futbal," dodal.

Nateraz nie je známe či záložník Realu Madrid bude čeliť športovým následkom.
Valverde mal fyzicky napadnúť hráča Villarrealu: Uťahoval si z jeho nenarodeného syna! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});