Čitateľka Nového Času o úspechoch dcéry Nelly, reprezentantky Anglicka: Chlapci sa jej boja, dievčatá závidia!

Má našliapnuté na hviezdnu kariéru! Do redakcie Nového Času prišiel tip o čitateľke Paule Lašovej (44) zo Žiliny s tým, že jej dcéra ...
  • Zdroj: anl

Má našliapnuté na hviezdnu kariéru! Do redakcie Nového Času prišiel tip o čitateľke Paule Lašovej (44) zo Žiliny s tým, že jej dcéra Nelly (15) reprezentovala Anglicko v príprave na ME do 16 rokov v Portugalsku.

FOTOGALÉRIA: Chlapci sa jej boja, dievčatá závidia!

Za anglickú repre odohrala 3 zápasy proti Taliansku, Holandsku a Nemecku, no rodina dúfa, že eventuálne by mohla reprezentovať aj Slovensko. V následnom rozhovore opísala starostlivá mama všetky radosti, ale aj úskalia spojené s výchovou športového talentu. Nelly totiž v Anglicku žne samé chvály.

„Pôvodne pochádzam zo Žiliny, no momentálne žijem v meste Leicester, kde som už 16 rokov. Do Anglicka som prišla za prácou, no zostala som tam už rovno aj bývať,“ začala svoje rozprávanie čitateľka Paula.

„Moja dcéra Nelly sa v Anglicku narodila a začala tu hrať aj futbal. Má aj dvojča, ktoré sa volá Noel, tiež je futbalista. Dvojičky majú ešte staršieho brata, ten študuje právo. Nelly má dvojité občianstvo - slovenské a teraz získala aj to anglické,“ doplnila Lašová.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});