Hokejisti Popradu utužovali partiu na bowlingu: Aha, kto turnaj vyhral!

Ukázali, že to vedia aj mimo ľadu! Hokejisti Popradu si aj s celým realizačným tímom vo štvrtok podvečer spestrili reprezentačnú prestávku, ...
  • Zdroj: hkpoprad

Ukázali, že to vedia aj mimo ľadu! Hokejisti Popradu si aj s celým realizačným tímom vo štvrtok podvečer spestrili reprezentačnú prestávku, v rámci ktorej slovenský výber odohral dva prípravné súboje s Nemeckom (2:3 sn a 1:3). Mužstvo okolo kapitána Patrika Svitanu (34) vymenilo korčule za bowlingové topánky a predviedlo v tomto športe svoje zručnosti.

Keďže hokejová Tipos extraliga bola tento týždeň pre reprezentačné povinnosti národného mužstva prerušená, viacero klubov to využilo na voľnejší program. Akcionári Popradu prišli s nápadom, že zorganizujú pre mužstvo bowlingový turnaj.

„Všetci chalani v kabíne to, samozrejme, privítali s nadšením. Spojili sme športovú aktivitu s posedením a trošku sa odreagovali od hokeja. Myslím si, že s takýmito akciami sa aj udrží partia v kabíne a hlavne súdržnosť. Blíži sa náročný záver základnej časti, takže musíme byť silní,“ povedal pre Nový Čas kapitán Kamzíkov Patrik Svitana, ktorý skončil v turnaji na druhom mieste za českým krídelníkom Petrom Kolouchom. „Dýchal som mu až do konca turnaja na chrbát. Napokon ma však trhol asi o dvadsať bodov a získal pohár,“ doplnil s úsmevom Svitana.

Útočník Marek Hovorka v reprezentačnom drese.
HC Košice získali skúsenú posilu: Prichádza vicemajster sveta z roku 2012! Zobraziť článok

Akciu si pochvaľoval aj ďalší ofenzívny líder mužstva Tomáš Záborský, ktorému pomáhal pri bowlingu aj päťročný syn Elias. „Bola to zábava. Po predošlom náročnom programe sme sa trošku zabavili. Aj keď som v minulosti pôsobil v zahraničí, v klube sme robili rôzne aktivity na zocelenie mužstva,“ reagoval Záborský, ktorý do Popradu prišiel v lete.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});