Halákov spoluhráč ohúril tvrdým hitom: Zlý muž NHL skončil na ľade a strhla sa poriadna bitka

Z útočníka sa stala obeť. Hokejista Calgary Nazem Kadri (32) je dobre známy svojou agresivitou, z ktorej niekedy vyplynú až zákerné zákroky. ...
  • Zdroj: TASR/AP

Z útočníka sa stala obeť. Hokejista Calgary Nazem Kadri (32) je dobre známy svojou agresivitou, z ktorej niekedy vyplynú až zákerné zákroky. V dueli proti Rangers sa ale ocitol na opačnej strane barikády. Čistým hitom ho totiž na ľad zostrelil obranca Jacob Trouba (28) a od fanúšikov si vyslúžil slová chvály.

Český hokejista Jaromír Jágr.
Hokejový Matuzalem Jágr prekonal Gretzkého rekord! Zobraziť článok

Stretnutie medzi New Yorkom Rangers a Calgary Flames (5:4 po predĺžení) bolo plné tvrdých zákrokov na hranici pravidiel. O ten najdrsnejší sa na konci druhej tretiny postaral kapitán „jazdcov" Jacob Trouba. Po nájazde do útočnej tretiny si to Nazem Kadri chystal na efektnú kľučku, ale skúsený obranca si puk vôbec nevšímal a svojim mohutným telom vyletel priamo proti súperovi. Po tvrdom kontakte Kadri vyletel do vzduchu, počas letu dokonca stratil prilbu a pri dopade mu ľad uštedril ďalšiu tvrdú ranu.

Svojho spoluhráča išiel okamžite brániť Dillon Dube, ktorý sa s Troubom pobil. Za vyvolanie šarvátky však dostal dodatočný trest, ktorý Rangers zásluhou Zibanejada využili a v tom čase sa ujali vedenia 3:2.

„Všetko to boli čisté, dobré hity," priznal po zápase aj úprimný tréner Calgary Darryl Sutter. „S tými zákrokmi nebolo nič zlé, všetko bolo posúdené správne," dodal.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});