Schmiedlovej súperka sa nezdá: Problémy s políciou, pikantné fotky

Vyšetruje ju polícia. Talianska tenistka Camila Giorgiová (31) odmietla tvrdenia o predložení falošného certifikátu o očkovaní proti ...

Vyšetruje ju polícia. Talianska tenistka Camila Giorgiová (31) odmietla tvrdenia o predložení falošného certifikátu o očkovaní proti koronavírusu na turnajoch, kde je povinná vakcinácia.

Fotogaléria

FOTOGALÉRIA: Anna Karolína Schmiedlová

Mnohí jej vyčítajú, že sa okrem tenisu príliš rozptyľuje fotením odvážnych fotiek. Camila ich má na sociálnej sieti mnoho. A práve kontroverznej Talianke bude v 2. kole tenisového grandslamu čeliť Slovenka Anna Karolína Schmiedlová.

V úvodnom kole v pozícii kvalifikantky vyradila nasadenú dvadsaťjednotku Talianku Martinu Trevisanovú hladko 6:3, 6:2. Ešte jednoznačný postup cez prvé kolo má za sebou Giorgiová, ktorá deklasovala Rusku Anastasiu Pavľučenkovovú 6:0, 6:1.

Talianska tenistka Camila Giorgiová počas tlačovej konferencie na grandslamovom turnaji Australian Open.
Schmiedlovej súperku vyšetruje polícia: Odmietla tvrdenia o falošnom certifikáte Zobraziť článok

Schmiedlová nečakala, že v prvom kole hlavnej súťaže stratí proti nasadenej Trevisanovej iba päť gemov. "Poznala som súperku, mala som z nej dosť veľký rešpekt, lebo som s ňou už raz prehrala. Očakávala som veľmi ťažký zápas. Zvládla som to lepšie ako som si predstavovala," uviedla zverenka trénera Ladislava Simona pre Slovenský rozhlas. Schmiedlová štartuje v Melbourne deviatykrát, úvodnú prekážku prekonala aj v rokoch 2014, 2015 a 2021.

Proti Giorgiovej čaká ťažký zápas. "Je to náročná súperka, ale to je už na takomto turnaji každá. Hrá agresívne a má na svojom konte už niekoľko veľkých úspechov. V súvislosti s ňou si pamätám, ako som ju zdolala vo finále turnaja WTA v Katowiciach. Bolo to už veľmi dávno, ale bol to herne jeden z mojich najlepších zápasov znamenajúci zisk titulu na hlavnom okruhu. Na to asi nikdy nezabudnem," dodala Schmiedlová pre oficiálnu webovú stránku Slovenského tenisového zväzu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});