Hviezda Manchestru United v problémoch! Tréner sa s anglickým útočníkom nemaznal

Hviezdny Angličan Marcus Rashford (25) prekvapujúco chýbal v základnej zostave Manchestru United v silvestrovskom dueli 18. kola Premier ...
  • Zdroj: TASR/AP

Hviezdny Angličan Marcus Rashford (25) prekvapujúco chýbal v základnej zostave Manchestru United v silvestrovskom dueli 18. kola Premier League na ihrisku Wolverhamptonu Wanderers (0:1). V predzápasovom televíznom rozhovore tréner Erik ten Hag prezradil, prečo reprezentačného útočníka posadil na lavičku náhradníkov.

Joao Felix už nechce pokračovať v Atléticu Madrid.
Anglickí giganti sú pripravení posilňovať! Šesť prestupov, ktoré sa majú udiať v januári Zobraziť článok

Ten Hag síce nešpecifikoval Rashfordov prehrešok, no iba stručne poznamenal, že hráč „porušil interné pravidlá". Rashford mal v klube dobrú formu, keď skóroval v oboch minulých zápasoch „červených diablov". Takisto strelil tri góly v reprezentačnom drese na uplynulých MS v Katare, kde Angličania dokráčali do štvrťfinále.

Rashforda nahradil v sobotnom zápase na ľavom krídle Alejandro Garnacho. Bola to jediná zmena v porovnaní so základnou jedenástkou, ktorú ten Hag postavil v predchádzajúcom víťaznom domácom dueli s Nottinghamom Forest (3:0). Informovala o tom agentúra AFP.

Holandský kormidelník však v polčasovej prestávke prehodnotil svoje nekompromisné rozhodnutie. Rashford totiž v druhom dejstve vybehol na trávnik, a práve vďaka jeho gólu zo 76. minúty Mancester United získal dôležité tri body.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});