Anglickí giganti sú pripravení posilňovať! Šesť prestupov, ktoré sa majú udiať v januári

Na prestupovom trhu bude horúco! Britský denník Daily Mirror zverejnil zoznam šiestich mien, ktoré by mali v januári zmeniť dres.
  • Zdroj: SITA

Na prestupovom trhu bude horúco! Britský denník Daily Mirror zverejnil zoznam šiestich mien, ktoré by mali v januári zmeniť dres.

FOTOGALÉRIA: Šesť prestupov, ktoré sa majú udiať v januári

MYKHAILO MUDRYK - ARSENAL

Arsenal predložil Šachtaru Doneck ponuku na šikovného krídelnika v rovnaký deň, ako Liverpool oznámil príchod Codyho Gakpa na Anfield. Ukrajinský klub ju rýchlo odmietol s tým, že požaduje až 85 miliónov libier. Kompromis je nepravdepodobný.

ENZO FERNANDEZ – NEWCASTLE

Zástupcovia vedenia Newcastlu už viackrát prezentovali názor, že do svojich štruktúr by radi priviedli talent, ktorý by im pomohol postúpiť do Ligy majstrov. Benfica pravdepodobne v januári príde o najlepšieho mladého hráča MS. Fernandez však má v Portugalsku zmluvu až do roku 2027 a výstupnú klauzulu vo výške 105 miliónov libier. Ak ho anglický klub chce priviesť, bude musieť uskutočniť rekordný prestup.

JOAO FELIX – CHELSEA/MANCHESTER UNITED

Portugalský útočník hľadá východisko z Atlética Madrid a jeho príchod do jedného z týchto ambicióznych klubov by dával zmysel. Pravdepodobnou novou destináciou Felixa je skôr západný Londýn. Tréner Graham Potter potrebuje do útoku ešte väčšiu posilu ako jeho náprotivok z United. Aubameyangovi sa od príchodu z Barcelony nedarí a Armando Broja ostáva mimo hry.

PEDRO PORRO – TOTTENHAM

Ani Emerson Royal, ani Matt Doherty nespĺňajú štandardy požadované Antoniom Contem, ktorý sa sotva ostýcha požadovať posily. Pravý obranca Sportingu Lisabon sa javí ako najlepšia možnosť vzhľadom na to, že cena Denzela Dumfriesa z Interu Miláno je príliš vysoká.

VIKTOR GYOKERES – EVERTON

Šumy okolo útočníka Coventry, ktorého v lete 2021 prepustil Brighton, naďalej pokračujú. Na konte má už tucet gólov a k dispozícii by bol za rozumnú sumu. Hlavnou prioritou Franka Lamparda je nájsť strelca, inak Evertonu hrozí vypadnutie z Premier League. Coventry nie je v pozícii, aby vydržalo obscénnu finančnú ponuku.

MOSES CAICEDO – LIVERPOOL

Po solídnych majstrovstvách sveta a niekoľkých pôsobivých výkonoch v Brightone sa 21-ročný Ekvádorčan neprekvapivo spája s prestupom do klubu veľkej šestky. Problémom pre záujemcov je, že jeho cena sa o šesť mesiacov vyšplhá vyššie. Liverpool ale potrebuje posilniť stred poľa.

Nešťastník roka Wout Faes.
Obranca Leicesteru prepisoval históriu Premier League: Dal si dva vlastné góly... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});