Messi nebúra iba futbalové rekordy: Najnovšie kraľuje aj sociálnym sieťam!

Fenomén v podobe vajíčka pokorený! Lionel Messi je oficiálne držiteľom „najlajkovanejšieho“ príspevku na sociálnej sieti Instagram.
  • Zdroj: TASR/AP

Fenomén v podobe vajíčka pokorený! Lionel Messi je oficiálne držiteľom „najlajkovanejšieho“ príspevku na sociálnej sieti Instagram.

Argentínsky hrdina zdieľal na Instagrame sériu fotografií z finálového zápasu a následných osláv víťazstva na MS v Katare. „Ďakujem svojej rodine a všetkým, ktorí ma podporujú. Takisto všetkým, ktorí v nás verili. Opäť sme ukázali, že ak Argentínci bojujú spoločne, sú schopní dosiahnuť všetko, na čo pomyslia. Dokázali sme to!,“ napísal Lionel Messi do popisu príspevku.

Tomu stačilo iba približne 24 hodín na to, aby na neho srdiečkom reagovalo vyše 50 miliónov používateľov. Za takýto krátky čas nepozbieral toľko „lajkov“ ešte nikto. Avšak v tomto bode to ani zďaleka nekončilo. V súčasnosti už spomenutým spôsobom reagovalo na príspevok vyše 62 miliónov ľudí, čo je absolútny rekord.

Messi z pomyselného trónu zosadil známe vajíčko, ktoré sa na Instagrame objavilo ešte v roku 2019. Autor príspevku ho zdieľal práve za účelom vytvorenia svetového rekordu. Futbalista PSG zároveň prekonal métu 400 miliónov sledujúcich, čo dokázal iba ako druhý športovec.

Oslava v šatni.
Bujaré argentínske oslavy na trávniku aj v kabíne: Objímali trofej aj svoje lásky! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});