Konečne sa im to podarilo! Vedenie slávneho anglického klubu získalo vysnívanú posilu

Špekulácie sa konečne potvrdili. Londýnska Chelsea do svojich radov získala francúzskeho rýchlika Christophera Nkunkua (25), ktorý odíde ...
  • Zdroj: instagram/c_nkunku

Špekulácie sa konečne potvrdili. Londýnska Chelsea do svojich radov získala francúzskeho rýchlika Christophera Nkunkua (25), ktorý odíde z nemeckého Lipska a súčasťou slávneho anglického klubu bude od leta 2023.

Futbaloví fanúšikovia Melbourne Victory vtrhli na hraciu plochu počas zápasu najvyššej austrálskej futbalovej súťaže A-League medzi rivalmi Melbourne City a Melbourne Victory.
Šokujúce ukončenie austrálskeho Melbourne Derby: Chuligáni zaútočili na brankára! Zobraziť článok

Chelsea sa o zisk šikovného hráča zaujímala dlhé mesiace, no ku konečnej dohode došlo až tesne pred koncom roka. Ofenzívny záložník ale najskôr dohrá sezónu v poprednom nemeckom klube.

Nkunku je vôbec prvou posilou trénera Grahama Pottera, ktorý sa kormidla The Blues ujal v septembri. V aktuálnej sezóne Bundesligy francúzsky legionár nastúpil 15 duelov. V nich strelil 12 gólov a pridal 2 asistencie.  O účasť na prebiehajúcich MS v Katare pripravilo vychádzajúcu hviezdu nešťastné zranenie.

O potvrdení prestupu informoval na sociálnej sieti známy taliansky novinár Fabrizio Romano. Lipsko by malo na účet zinkasovať sumu 53 miliónov libier, ale Chelsea údajne zapltí ešte o 10 miliónov libier viac.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});