Hokejový majster sveta Ľubomír Víšňovský: Dcére kúpil dve lamy

Netradičný darček! Bývalý vynikajúci hokejový obranca Ľubomír Višňovský (45) spôsobil v stredu v Bratislave menší, ale úsmevný rozruch. ...
  • Zdroj: archív Ľ.V.

Netradičný darček! Bývalý vynikajúci hokejový obranca Ľubomír Višňovský (45) spôsobil v stredu v Bratislave menší, ale úsmevný rozruch. Svojej dcére Lilly kúpil k jej nedávnym 11. narodeninám raňajky s lamami. Exotické zvieratá dokonca mohla ísť na niekoľko minút aj vyvenčiť!

FOTOGALÉRIA: Ľubomír Víšňovský kúpil dcére dve lamy

Vidieť pobehovať v uliciach slovenskej metropoly lamy je pre obyvateľov doslova rarita. Majitelia jednej z bratislavských kaviarní už nejaký čas ponúkajú svojim zákazníkom možnosť zakúpiť si v ich prevádzke raňajky, kde sa pohybujú aj spomínané lamy, ktoré pochádzajú prevažne z Južnej Ameriky.

„Moja dcéra Lilly mala v detstve veľmi rada lamy. Boli to jej obľúbené zvieratká. Nedávno mala 11 rokov a keďže viem, že jedna kaviareň v Bratislave má vo svojej prevádzke tieto zvieratá, tak som jej kúpil raňajky s lamami,“ prezradil s úsmevom pre Nový Čas hokejový majster sveta z roku 2002 a dlhoročný hráč NHL.

Na otázku, či sa s dcérou nebáli, že ich exotické zvieratá pohrýzu, odvetil: „To nie, skôr toho, aby nás neopľuli. Ony totiž dosť pľujú, keďže sú bylinožravce. Ale boli veľmi milé, chodili k ľudom k stolom a dali sa hladkať. Je vidieť, že sú zvyknuté na ľudí. Majiteľ podniku má totiž farmu a chová na nej viac zvierat,“ pokračoval Ľubo.

Jeho dcéra išla s obľúbenými lamami aj na prechádzku. „Na niekoľko minút ich mohla vyvenčiť. Mala z toho veľkú radosť, takže darček sa vydaril,“ dodal Višňovský.

Na snímke slovenský hokejový reprezentant do 20 rokov Ondrej Molnár.
V krvavej bitke na florbale zapletení aj hokejoví reprezentanti Molnár a Sýkora! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});