V krvavej bitke na florbale zapletení aj hokejoví reprezentanti Molnár a Sýkora!

Nevinný školský zápas sa skončil krvavou bitkou a hospitalizáciou! V stredu ráno sa v Mestskej športovej hale v Nitre uskutočnil florbalový ...

Nevinný školský zápas sa skončil krvavou bitkou a hospitalizáciou! V stredu ráno sa v Mestskej športovej hale v Nitre uskutočnil florbalový duel medzi strednými školami z Nitry a Zlatých Moraviec.

Fotogaléria

V drese domácich sa objavili aj dvaja hokejisti spod Zobora a reprezentanti do 20 rokov – Adam Sýkora (18) a Ondrej Molnár (17). Prvý z nich bol v lete draftovaný do NHL klubom NY Rangers, druhý z nich je jedným z favoritov na 1. kolo v roku 2023.

V závere florbalového súboja sa podľa svedkov po tvrdom zákroku na Sýkoru strhla na ihrisku šarvátka, do ktorej sa zapojil aj Molnár. Po bitke ostal zakrvavený so zlomenou sánkou ležať na ploche hráč Zlatých Moraviec Bohumír Š., ktorý skončil krvácajúci a s fraktúrou čeľusti v nemocnici.

Podľa najnovších informácií Nového Času má poškodený zlomenú sánku na troch miestach a vybité zuby.

Prípadom sa už zaoberá aj polícia. „Na hracej ploche florbalového ihriska Mestskej športovej haly, teda na mieste verejnosti prístupnom, došlo k prečinu výtržníctva v súbehu s ublížením na zdraví. Polícia okolnosti tohto incidentu vyšetruje, preto nebudeme k doposiaľ zisteným skutočnostiam poskytovať žiadne bližšie informácie," znie stanovisko nitrianskej polície k incidentu.

Viac sa dočítate v dnešnom vydaní Nového Času.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});