Gymnastka Olivia Dunne dobyla sociálne siete: Na konte má milióny!

Miliónové dievča. V prípade americkej športovej gymnastky Olivie Dunne (20) to platí nielen na počet lajkov na jej profiloch sociálnych ...
  • Zdroj: instagram.com/livvydunne

Miliónové dievča. V prípade americkej športovej gymnastky Olivie Dunne (20) to platí nielen na počet lajkov na jej profiloch sociálnych sieťach, ale aj na milióny dolárov na jej bankovom konte!

FOTOGALÉRIA: Olivia Dunne

Toto všetko sa za Veľkou mlákou stalo možným potom, čo NCAA (Národná vysokoškolská agentúra) uvoľnila minulý rok prísne pravidlá a umožnila im tak zarábať si na svoje mená prostredníctvom sociálnych médií.

Bieloruská tenistka Aryna Sabalenková.
Modelka či tenistka? Sexi Aryna Sabalenková má v tom jasno Zobraziť článok

A tak sa stalo, že Livy sa s hodnotou 2,4 milióna dolárov stala v dvadsiatke najvplyvnejšou vysokoškolskou atlétkou na špecializovanom zozname, ktorý spája športový výkon a vplyv na internete. Olivia 2,2 milióna lajkov na Instagrame a 6,6 milióna sledovateľov na TikTok. Hodnota jeho postov sa dá odhadnúť na približne 32-tisíc dolárov za kus.

Iga Šwiateková v tomto roku ohúrila tenisový svet.
Svetová tenisová jednotka ukázala, že má srdce na správnom mieste: TOTO spravila so svojou odmenou! Zobraziť článok

Takže vedno s rôznymi sponzorským príspevkami sa vo svojom mladom veku stala milionárkou. „Vždy som milovala sociálne siete a vďaka zmene pravidiel môžem robiť to, čo milujem a ešte k tomu zarábať peniaze,“ povedala Dunne, ktorá začala so športovou gymnastikou ako trojročná a teraz cvičí a študuje v Louisiane. „Snažím sa nájsť rovnováhu medzi školou, sociálnymi sieťami a gymnastikou. Každému z nich venujem špeciálnu pozornosť,“ citoval The Sun mladú gymnastku.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});