Schumacherov bývalý šéf opäť prehovoril: Toto je pre mňa veľká výsada!

Legendárny pilot Formule 1 Michaela Schumachera (53) pokračuje v náročnej rehabilitácii po desivej nehode na lyžiach v roku 2013. Od ...
  • Zdroj: getty images

Legendárny pilot Formule 1 Michaela Schumachera (53) pokračuje v náročnej rehabilitácii po desivej nehode na lyžiach v roku 2013. Od chvíle, keď sa z nemocnice vrátil domov, sa verejnosť nedozvedela nič o jeho zdravotnom stave. Niekdajší šéf zo stajne Ferrari Jean Todt (76) teraz prezradil pár slov o Michaelovej rodine.

Todt patrí mimo rodiny k pár vyvoleným a Schumachera pravidelne navštevuje. Aktuálne za ním chodí trikrát za týždeň. „Fakt, že môžem byť v ťažkých časoch po boku rodiny Michaela s jeho ženou Corinnou a deťmi Mickom a Ginou, je pre mňa výsadou. Ich život sa 29. decembra 2013 zmenil. Dôležité ale je, že si priateľov držia stále pri sebe. A tiež, že majú nadáciu ,Neprestávaj bojovať',“ povedal Francúz pre web gazzetta.it.

Manželka Schumachera Corinna pred časom priznala, že jej manžel je iný. „Všetkým Michael chýba, ale je tu. Iný, ale stále s nami. Každý deň mi dokazuje, aký je silný,“ prezradila Corinna v dokumente na Netflixe.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});