Na gravelových MS štartuje okrem Sagana aj jedna z najsexi cyklistiek: Peťo, nie že zablúdiš medzi ženy!

Už dnes to celé vypukne! Cyklistu Petra Sagana (32) čaká počas tohto víkendu súboj o ďalší dúhový dres.
  • Zdroj: instagram/PuckMoonen

Už dnes to celé vypukne! Cyklistu Petra Sagana (32) čaká počas tohto víkendu súboj o ďalší dúhový dres.

Iba nedávno sa predstavil na MS cestných bicyklov, v nedeľu zase zabojuje o cenný artikel na gravelovom svetovom šampionáte. Aby toho nebolo málo, na podujatí štartuje aj jedna z najkrajších cyklistiek sveta Holanďanka Puck Moonen (26).

Štart žien je na programe v talianskom stredisku Veneto už dnes, zatiaľ čo muži budú bojovať o titul v nedeľu. Gravelové preteky sú akýmsi mixom medzi horskou a cestnou cyklistikou. Jazdci pretekajú na nespevnených štrkových cestách vo zvlnenom teréne.

Sagan preto vysadne na bicykel Specialized S-Works Cruz, ktorý je podobný tým na cyklokros. Tourminátor sa už v júni zúčastnil v americkom Kansase na najprestížnejších gravel pretekoch sveta. Navyše, v tejto sezóne má za sebou už aj MS v cestnej cyklistike i horských e-bikoch.

„O pretekoch som sa dozvedel na poslednú chvíľu, ale hneď som vedel, že sa ich chcem zúčastniť. Bude náročné prísť v dobrej forme a vyhrať, ale to pre mňa nie je dôležité. Chcem sa v prvom rade poďakovať fanúšikom a ľuďom, ktorí ma dlhé roky podporujú,“ vyjadril sa Sagan pre velonews.

V pretekoch žien sa predstaví aj holandská sexica Puck Moonen. Na sociálnej sieti Instagram ju sleduje viac ako 700-tisíc fanúšikov (Sagana 1,9 milióna). Mnohí fanúšikovia ju pritom považujú za najkrajšiu cyklistku sveta. „Neviem sa už dočkať pretekania. Veľa to pre mňa znamená, že môžem byť súčasťou tohto podujatia,“ odkázala cez instagram fanúšikom vytešená Moonen.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});