Nečakaná komplikácia pre Bayern Mníchov: Nakazili sa ďalší dvaja kľúčoví hráči

Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov má ďalších dvoch hráčov pozitívne testovaných na koronavírus. Na zoznam infikovaných pribudol stredopoliar ...
  • Zdroj: TASR/AP

Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov má ďalších dvoch hráčov pozitívne testovaných na koronavírus. Na zoznam infikovaných pribudol stredopoliar Joshua Kimmich a útočník Thomas Müller.

Bavorský klub uviedol, že ani jeden z nich nemal žiadne príznaky, cítia sa dobre a sú doma v izolácii. Obaja odohrali celé piatkové stretnutie I. bundesligy proti Bayeru Leverkusen, v ktorom Mníchovčania triumfovali 4:0.

Jean-Paul Boetius v drese Herthy Berlín.
Ďalšiemu hráčovi nemeckej Bundesligy zistili rakovinu: Pekaríkov spoluhráč musel na operáciu! Zobraziť článok

 

Kimmich i Müller už predtým boli nakazení ochorením COVID-19, pričom Kimmichova choroba v tom čase pútala veľkú pozornosť, keďže 27-ročný hráč patril k tým, ktorí sa nechceli dať zaočkovať. Krátko po prekonaní ochorenia však zmenil názor a nechal si napokon pichnúť vakcínu.

Minulý týždeň na koronavírus pozitívne testovali i brankára Bayernu Manuela Neuera a stredopoliara Leona Goretzku. Nemohli sa tak zúčastniť za reprezentačnom zraze a absentovali v zápasoch Ligy národov proti Maďarsku a Anglicku. Medzičasom sa však zapojili do tréningu.

Bayern na budúci týždeň nastúpi v Lige majstrov proti českej Viktorii Plzeň a v rámci I. bundesligy sa stretne v prestížnom meraní síl s Borussiou Dortmund.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});