Sabalenková sa po tragédii vrátila na sociálne siete: Jasný odkaz po samovražde ex-priateľa!

Svetová ženská tenisová dvojka Aryna Sabalenková (25) sa tento týždeň vrátila na sociálne siete, aby poďakovala fanúšikom za ich „lásku ...

Svetová ženská tenisová dvojka Aryna Sabalenková (25) sa tento týždeň vrátila na sociálne siete, aby poďakovala fanúšikom za ich „lásku a podporu“ po smrti ex-priateľa, bývalého hokejistu NHL Konstantina Koľcova († 42), koncom minulého mesiaca.

Fotogaléria

"Chcem poďakovať všetkým mojim fanúšikom za prejavenú lásku a podporu v tomto ťažkom období," uviedla Sabalenková vo vyhlásení na svojom Instagrame.

"Vaše milé slová znamenajú pre mňa tak veľa a nosím ich so sebou každý deň. Som za vás všetkých tak vďačná. Pohyb je najlepší liek na telo aj dušu," napísala ďalej na sociálnych sieťach, kde zároveň pridala aj video tvrdej makačky v telocvični.

Toto vyhlásenie je druhým Sabalenkovej prejavom po Koľcovovej smrti 18. marca, o ktorej polícia v Miami informovala ako o „zjavnej samovražde“. Bieloruska následne 20. marca požiadala o súkromie uprostred „nepredstaviteľnej tragédie“ a potvrdila, že hoci ona a Koľcov už v čase jeho smrti neboli spolu, jej „srdce je zlomené“.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});