Veľká tragédia: Zomrel bývalý hokejový reprezentant († 31)

Hokejový svet zasiahla nečakaná a tragická správa! Zomrel bývalý nórsky reprezentant Alexander Reichenberg, mal len 31 rokov. V posledných ...
  • Zdroj: istockphoto

Hokejový svet zasiahla nečakaná a tragická správa! Zomrel bývalý nórsky reprezentant Alexander Reichenberg, mal len 31 rokov. V posledných týždňoch rokoval o svojej budúcnosti, záujem mali aj slovenské kluby.

Veľká tragédia! Vo veku 31 rokov zomrel bývalý nórsky reprezentačný útočník Alexander Reichenberg. Dvakrát sa predstavil na majstrovstvách sveta a zahral si aj na olympiáde v Pjongčangu 2018. Sezónu 2017-18 odohral v pražskej Sparte. Posledné tri roky pôsobil v nórskom Lillehammeri. V nedávno skončenom ročníku zaznamenal 21 gólov a 44 bodov v 41 zápasoch základnej časti.

Letecká tragédia poznačila aj Brazílčana.
Hokejový riaditeľ brazílskej repre o Slovensku: Študoval som Demitrovu haváriu! Zobraziť článok

O úmrtí svojho hráča informoval Lillehammer na sociálnej sieti instagram. Príčina tragédie nie je známa. "Je neuveriteľne smutné si pomyslieť, že Alexander už nikdy nebude počuť pokriky z publika v Eidsiva Aréne. Odpočívaj v pokoji, číslo 61. Naveky si ťa budeme pamätať ako hokejového umelca," napísal klub z Lillehammeru.

Ako informuje portál nitten.no, Alexander Reichenberg v posledných týždňoch riešil svoju ďalšiu hokejovú budúcnosť. Záujem o jeho služby prejavili aj kluby zo Slovenska.

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});