Český mladík sa proti legendárnemu Nadalovi vynašiel: Tajná zbraň po vzore Djokoviča

Španielsky tenista Rafael Nadal (37) v Madride dohral. Vo 4. kole nestačil na českého mladíka Jiřího Lehečku (22), ktorému podľahol v ...
  • Zdroj: SITA/AP

Španielsky tenista Rafael Nadal (37) v Madride dohral. Vo 4. kole nestačil na českého mladíka Jiřího Lehečku (22), ktorému podľahol v dvoch setoch 5:7 a 4:6.

FOTOGALÉRIA: Jiří Lehečka

Víťaz 22 grandslamov mal na dosah sté štvrťfinále turnaja Master 1000, čo by bol nový rekord. Lehečka nastúpi vo štvrťfinále proti Rusovi Daniilovi Medvedevovi.  

Po zápase sa rodák z Mladé Boleslavy priznal, že ku skalpu Nadala mu pomohla tajná zbraň!

Zľava Renáta Jamrichová, Anna Karolína Schmiedlová, Viktória Hrunčáková, Rebecca Šramková, Tereza Mihalíková a nehrajúci kapitán tímu Matej Lipták (Slovensko).
Ťažký žreb! Slovenky spoznali meno súperiek na finálovom turnaji Zobraziť článok

Madridské publikum hnalo dopredu legendárneho Rafaela, pre ktorého to bol posledný turnaj na domácej pôde. Trinásť tisíc nadšených divákov vytvorilo krásnu atmosféru pre Nadala. Lehečka však využil zbraň, ktorú praktizoval Djokovič pri vzájomných zápasoch s legendárny Federerom.

Fanúšikovia Ružomberku oslavovali v Košiciach zisk pohára
Rozhodol kuriózny gól: Ružomberok nedovolil Spartaku skórovať a oslavuje zisk pohára Zobraziť článok

„Snažil som sa predstaviť si, že fanúšikovia fandia mne. Keby som myslel na to, že nikto na štadióne nechce, aby som vyhral, bolo by so mnou zle,“ priznala česká tenisoví jednotka.  

Podobnú psychickú zbraň, ktorú využil Lehečka proti Nadalovi, aj keď trochu v odlišnom tvare, praktizuje aj jeho ďalší súper Daniil Medvedev, s ktorým sa český tenista stretne vo štvrťfinále. „Čím viac na mňa pískate, tým viac ma to motivuje,“ odkázal viackrát ruský tenista.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});