Krásne gesto Rafaela Nadala: Zdolal Juhoameričana, potom mu splnil sen

Parádne gesto! Španielsky tenista Rafael Nadal (37) sa vrátil po mesačnej absencii zapríčinenej problémami s rebrom na kurty.
  • Zdroj: SITA/AP

Parádne gesto! Španielsky tenista Rafael Nadal (37) sa vrátil po mesačnej absencii zapríčinenej problémami s rebrom na kurty.

FOTOGALÉRIA: Rafael Nadal

Rekordný 21-násobný grandslamový šampión štartuje na antukovom ATP turnaji v Madride. V 3. kole nastúpil proti Argentínčanovi Pedrovi Cachinovi. Po vyše trojhodinovej bitke zdolal Španiel Juhoameričana 6:1, 6:7 (5) a 6:3. Po zápase Nadal Cachinovi splnil sen, keď mu dal tričko o čelenku.

 

 

Slovenský hokejista Erik Černák.
Tampa končí v play off: Erik Černák je voľný pre MS Zobraziť článok

"Ďakujem, že si mi splnil sen. Neviem, čo sa píše v protokole, ale mohol by som dostať od teba tričko, uterák či hocičo iné?" opýtal sa Cachin počas rozhovoru s Nadalom pri sieti.

Antonín Stavjaňa odkoučoval na ľade Humenného už svoj 883. duel na lavičke, čo je najviac spomedzi lodivodov v našej najvyššej súťaži.
Stavjaňa končí na lavičke Nitry: Zlákala ho ponuka od našich susedov! Zobraziť článok

Štrnásťnásobný šampión Roland Garros bez váhania vyhovel jeho žiadosti. Siahol do svojho vaku a po podaní ruky empajrovému rozhodcovi priniesol Cachinovi na lavičku cenné suveníry. Nadal má v Madride na konte päť triumfov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});